reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a my sobie darujemy wyjazd zimowy, chyba ze dopiero w lutym- niestety:-( a ofert jest pełno w necie i niektóre całkiem, całkiem. Mnie się marzy wyjazd tygodniowy to może bym sie nauczyła śmigac na nartach trochę, bo jak nie to bede z córką na sankach jeździła:-)albo na jabłuszku

reklama
A u nas była zamieć :szok:. Ale już po, śniegu niewiele spadło :-).
A u nas też była zamieć koło 13 i śnieg leży do tej pory.. Zima idzie ;-)

Ostatnia noc była spokojna, synuś spał do rana... Mam nadzieję, że dziś będzie podobnie..

Życzę Wam udanego wieczoru i spokojnej nocki :-) Pa

Dobry wieczor:-)
ja dopiero siadam spokojnie, bo wymiekam juz przy tej mojej corci;-)z dwoma polgodzinnymi drzemkami w ciagu dnia nie moge sie z niczym wyrobic:no:jak bylysmy w Polsce bylo super, bo moglam mala puscic na podloge, ona sobie lazila, a ja np. gotowalam
tutaj sypialnie mamy na pietrze, a kuchnie na parterze i nie moge jej w pokoju zostawic na dluzej, a na dole sa schody( na gorze oczywiscie tez;-)) i w ogole niebezpiecznie...
juz bym chciala sie przeprowadzic, do jakiegos bardziej funkcjonalnego mieszkania:-(

ale przynajmniej pogoda w Anglii w miare w porzadku:-)dzisiaj co prawda troche wietrznie bylo, ale jakies 14 stopni, wiec snieg brzmi dla mnie lekko abstrakcyjnie;-):-)
milego sobotniego wieczoru Marcowkom zycze:-)

Dobry wieczór również :-)Ja dzisiaj pierwszy raz robiłam chruściki :-p (jak mała była na spacerku z dziadkiem) ale sie nie wyrobiłam ze wszystkim i troche ją dzisiaj olewałam :zawstydzona/y:i płakało moje dziecko strasznie. w ogóle jakaś marudna była dzisiaj (może przez ten śnieg :confused:) co chwile mi sie budzi :-:)baffled:
Gości dzisiaj mieliśmy (a właściwie moja mama miała) - strasznie wścibscy ludzie! :szok::angry: mam nadzieje że ja taka na starość nie będę :-D:baffled:
dobranoc ide do wyrka bo ja też padnięta jestem...

witajcie :-)

tigger a może jakieś barierki na schody? kurczę współczuję bo nie wyobrażam sobie byc cały czas przy córze i nie móc nic zrobić. A przeprowadzka wkrótce ma być czy się nie zapowiada jednak?

JMM chruściki, mniam :-p podeślij trochę :-D
Co do starości i zachowań to ja też zawsze mówię, że strasznie taka nie chciałabym się stać a jak znam życie wszystkie takie będziemy :rofl: :-D

Miłej niedzieli!

Dzien dobry
corcia obudzila mnie dzisiaj o 7 rano wielka kupa, ktora wyszla az na pizamke:baffled:wspanialy poczatek dnia...;-):-D
Agutek - przeprowadzka juz za 2 miesiace, dlatego nie oplaca nam sie inwestowac w zadne bramki:tak:juz mnie to stresuje okropnie (tzn. przeprowadzka), tym bardziej, ze nie wiadomo gdzie bedziemy mieszkac - maz szuka innej pracy i byc moze bedziemy sie przeprowadzac nawet do innego miasta:-(
JMM - ja tez Olivke czasami troche olewam:zawstydzona/y:no ale nie mozna sie przeciez nimi zajmowac caly czas, chociaz tego najbardziej by chcialy:-pOlivka czesto i glosno domaga sie, zeby jej poswiecac uwage:-)

milej niedzieli paniom zycze:-)
chociaz u nas pogoda nie nastraja pozytywnie - szaro i smutno...

reklama
Witajcie :-) My dziś od 6 śmigamy :-p Synuś jak zwykle pełen energii :-D

Buziaki dla Karolka i Boryska :-)

Miłej niedzieli, marcówki :-)

Do góry