reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć:-)
moja rozrabia od 6:baffled:
Malaga u mnie to samo za oknem:tak:
ale mam bałagan w mieszkaniu:sorry2: więc zabieram się za sprzątanie:tak: na 14 idę do pracy:cool2:

reklama
A ja się zbieram już do pracy..

Mały w końcu usnął, zaraz przyjdzie teściowa..

Miłego dnia, dziewczyny :-)

Witam po weekendowej nieobecności:-),

Buziaczki dla Boryska:-D i Karolka:-)

Byliśmy wczoraj u babci, akurat padał śnieg, takie wielkie płatki:-), Piotruś patrzył się, jakby był zaczarowany, w 5 min zrobiło się biało:shocked2:, ale też również śnieg szybko znikł, bo była dodatnia temperatura:no:, zostało tylko błoto:baffled:.

Za nami makabryczna noc:no::angry::szok:, Piotruś nie spał od 12-tej do 4-tej, kwinkał, popłakiwał, rzucał się w łóżeczku, nie wiem co mu było, troszeczkę popił mleczka, ale nie zasnął przy cycusiu, jak to miał w zwyczaju:dry:.

Z tym spaniem to jest coraz gorzej, nie wiem, co mam zrobić, poradzić się lekarza?

My wstałyśmy o 9ej. Córcia ostatnio chodzi spać o 23ej :szok:, a wstaje o 9ej. Wolałam jak usypiała o 21ej, a wstawala o 7ej. A teraz nawet o 23ej chce sie bawić. Mam nadzieję, że to chwilowe.
malaga piękne widoki, mogłabym patrzeć godziami a sieg, oczywiście siedząc w ciepłym domu ;-)
kasia tak to już niestety jest z babciami, nie będę pisać co Wiktorii babcie robią, bo nie chcę się denerwować. Bywa różnie.
Agutek czy te zły nastrój to przez pracę?

Dziewczyny ja też jestem dzisiaj jakaś przybita 0 moze dlatego, ze nie dospałam. Amelia się budziła w nocy 7 razy:szok:, a zębów wciąż nie widac. Mało tego mnie też dziąsło boli strasznie, żąb madrości mi rośnie. Wieć razem ząbkujemy hehehe. Czekam,aż się mała obudzi i też idziemy oglądać snieg. buzka:blink:

Witam zimowo :-)
My juz po spacerku, Borysek uwięziony w kombinezonie siedział w wózku raczej nieruchomo, boję się że nie polubi przez to zimy...:-p

Ja zaczynam coraz częsciej myśleć o powrocie do pracy (wracam 2 stycznia), jak to będzie...tak malo wtedy czasu będę w domu, chociaż pracuje do 16.00 ale powroty z godzine albo dłużej w korkach. A Wy dziewczyny pracujące wykorzystujecie ta godzinę na karmienie która przysługuje do roku dziecka i wychodzicie wczesniej z pracy?

A ja dzisiaj wychodze z Olivka z domu (wybieralysmy sie na zakupy), przeszlam jedna ulice, patrze w niebo, a tam wielka szara chmura:szok:i robi sie coraz wieksza:shocked2:
wrocilam szybko do domu i okazalo sie, ze w calym wschodnim Londynie to widac, plonie jakis magazyn, czy cos
na szczescie scotland yard wykluczyl atak terrorystyczny
w pierwszej chwili pomyslalam o wybuchu nuklearnym i normalnie serce mi stanelo...

tak to wygladalo (to tak dla kontrastu z tymi ladnymi zasniezonymi widoczkami;-)):

Załączniki

• DSC00042.JPG
    DSC00042.JPG
    192,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00044.JPG
    DSC00044.JPG
    164,4 KB · Wyświetleń: 29
reklama
A ja dzisiaj wychodze z Olivka z domu (wybieralysmy sie na zakupy), przeszlam jedna ulice, patrze w niebo, a tam wielka szara chmura:szok:i robi sie coraz wieksza:shocked2:
wrocilam szybko do domu i okazalo sie, ze w calym wschodnim Londynie to widac, plonie jakis magazyn, czy cos
na szczescie scotland yard wykluczyl atak terrorystyczny
w pierwszej chwili pomyslalam o wybuchu nuklearnym i normalnie serce mi stanelo...

tak to wygladalo (to tak dla kontrastu z tymi ladnymi zasniezonymi widoczkami;-)):

Właśnie czytam na onecie o tym pożarze.

Do góry