reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień dobry

niewyspana :angry: Co chwilę mała się budziła i musiałam do niej wstawać :nerd:
Trzy razy mąż ją przewijał, aż w końcu po 4-tej wylądowała w łóżku bo już padałam na ryjek :zawstydzona/y::sorry:

Witajcie
U nas tak samo i tez o 4 Borysek wylądował w naszym łózku, chociaż my tak naprawdę co noc czekamy na tą chwilę żeby "przyszedł " do nas :-)

Wczoraj był dla mnie dzień dobrych wiadomości, najpierw z uczelni ze nie musze łazić na angielski , który jest w soboty od 18 do 20.30 :szok:, a potem znaleźlismy mieszkanko do wynajecia i 15 grudnia przeprowadzka. Są dwa pokoje - dla nas i babci, która od stycznia będzie się zajmowac Boryskiem...a ja do pracy :eek:

dzień doberek :-)

Buziaczki dla Oliwki :tak:

U nas nocka w miarę spokojna ale ja coraz gorzej się czuję. Przeziębienie mnie nie ominie. :-( Nie potrzebnie biegałam po mieście.

uciekam do pracy:tak: ale nie zabardzo mam ochotę jak wyglądam przez okno:zawstydzona/y: zadyma straszna:szok: dobrze że mam blisko tak 10 minut drogi:sorry:

kamilas dla mnie spanie z córcią też jest słodkie, ale rozsądek mówi mi , że to niedobre i że nie mogę na to pozwolić dlatego walczę by ją oduczyć takich zachowań - ma spać sama w łóżeczku i bez noszenia na rękach - to mój cel :-D Im będzie starsza tym ciężej będzie jej to wykorzenić i z coraz większą premedytacją będzie to wykorzystywać...niestety :sorry:

hej!

kamilas - to fajnie,że udało się znaleźć mieszkanie:-)a w jakiej okolicy?

od nas także życzenia dla Oliwii:-):-):-)

roksi - mam prośbę....napisz mi proszę krok po kroku, jak to zrobiłaś,że wkleiłaś link do filmiku na forum ( Tancerka:-D czadowa), chciałabym Wam pokazać świetny filmik z Mrówką w roli głównej, ale nie umiem:zawstydzona/y:, mąż mówi,że on za dużu bo ma 50 mega, jak go zmniejszyć i wstawić na forum? z góry dziękuję:-)

Uwaga, uwaga....w końcu udało nam się wyjść na spacer :-D Ale w takie zimno to średnia przyjemność maszerować. Wiecie co...współczuję tym mamom co teraz rodzą :sorry: Ja bardzo miło wspominam ten czas kiedy z maleństwem na spacerki chodziłam i było na dworze ciepło i ładnie. A teraz wyjdzcie z takim miesięcznym maleństwem na dwór i miejcie jeszcze z tego jakąś przyjemność :confused2: Zawsze będę powtarzać - poród na wiosnę to najlepszy czas :tak: Cieszę, że udało nam się tak jak zaplanowaliśmy :happy:

Oczywiście wszystkiego najlepszego dla Olivki na 8 miesięcy! :-)

Uwaga, uwaga....w końcu udało nam się wyjść na spacer :-D Ale w takie zimno to średnia przyjemność maszerować. Wiecie co...współczuję tym mamom co teraz rodzą :sorry: Ja bardzo miło wspominam ten czas kiedy z maleństwem na spacerki chodziłam i było na dworze ciepło i ładnie. A teraz wyjdzcie z takim miesięcznym maleństwem na dwór i miejcie jeszcze z tego jakąś przyjemność :confused2: Zawsze będę powtarzać - poród na wiosnę to najlepszy czas :tak: Cieszę, że udało nam się tak jak zaplanowaliśmy :happy:

ooo tak!!!!! ja pierwsze mc przeżyłam dzięki spacerom! nie wyobrażam sobie mojego płaczka w domu w te długie wieczory:no:

reklama
OLIVCIA WIELKIE BUZIAKI OD WIKTORYNKI:-D:-D

u nas znów popadał śnieg i nawet jeszcze troche pruszy, tylko nie ma mrozu więc jutro znów bedzie chlapa,a ja miałam taka ochotę iść wreszcie na sanki. Mamy 2 dni wolnego, więc czwartek i piątek i cały weekend bede z córeczką, super, nareszcie się nią nacieszę i nabawię:-D

miłego wieczorku i do juterka

Do góry