reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej!

kamilas - to fajnie,że udało się znaleźć mieszkanie:-)a w jakiej okolicy?

od nas także życzenia dla Oliwii:-):-):-)

roksi - mam prośbę....napisz mi proszę krok po kroku, jak to zrobiłaś,że wkleiłaś link do filmiku na forum ( Tancerka:-D czadowa), chciałabym Wam pokazać świetny filmik z Mrówką w roli głównej, ale nie umiem:zawstydzona/y:, mąż mówi,że on za dużu bo ma 50 mega, jak go zmniejszyć i wstawić na forum? z góry dziękuję:-)
madzikm trzeba wejśc na YouTube - Broadcast Yourself. zarejestrowac się:tak: i dodawać filmiki:happy2: rejestracja jest prosta:tak:

<3 Tysiąc buziaków dla Olivii z okazji ósmego miesiąca <3 <3 <3 <3 <3 :happy2:

uff, dzisiaj bez gadania dziecko "padło" o 21, jedna pobudka i śpi dalej, nie to co wczoraj bo bym sie wykończyła

Miloku zazdroszczę Ci, :-p ja jak sobie pozwoliłam na lunfry to po 2 godzinach mama zadzwoniła do mnie że mała krzyczy i musiałam sie zwijać zostawiając towarzystwo :wściekła/y: więc na razie nigdzie nie wychodzę :no:

dzień dobry mamusiom i dzieciaczkom
u nas o dziwo nocka spokojna, Wika spała dzisiaj w śpiworze, bo się strasznie odkopywała spod kołdy więc wczoraj ja wpakowałam do wora. I jest plusik, bo już nie może się przekręcać po całym łóżku ani wstawać w nim, więc jak sie dzisiaj obudziła to zaczęła marudzić bo się chciała podnieść ale niestety mama musiała wstać i pomóc:-)
u nas snieg odziwo cały nie stopniał więc może popołudniu na sanki sie wybiorę??
miłego dnia Wam życzę a ja spadam zaraz do pracusi

Dzień doberek

-pobudka o 3 z płaczem na kupę
-pobudki co kilkanaście minut, tylko na co to nie wiem....może na mleko :confused:
-kolejny dzień niewyspana matka :confused2:
-3 dni do soboty :eek:
- nie zniesę :no:

:-D:-D:-D

No to co...miłego dnia mamuśki :sorry2::-)

Agutek współczuje wiem jak to jest jak się dziecko budzi "nie wiem na co":-) u nas powróciło nocne karmienie, jak w zegarku młody budzi się miedzy 3.15 a 3.45 i zasypia tylko po mleku, herbatka nie, soczek nie, tylko mleko:confused: nie wiem moze mu trzeba? W sumie wieczorem nigdy nie wypija całe 200ml tylko ok 150ml. ale staneło na tym że jak się budzi ok 23 to go biorę do siebie i zasypia, potem jeszcze pomarudzi ze 2 razy a po mleczku odkładam go znów do łóżeczka i śpimy do 6 :-)
oczywiście nie zawsze tak jest:-)
A u nas śniegu ni ma, ale jest lekki mrozik i chyba będzie słonecznie wiec ruszamy na dłuuuugi spacer

reklama
Do góry