reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

[

elehar, ale mnie rozbawiłaś, faktycznie musiało to komicznie wyglądać- mała okrobatka nam rosnie :-),a co do kręgosłupa to jęsli bedzie przez chwilkę w takiej pozycji to napewno nie ucierpi - gorzej chyba jak by całą noc tak przespała:-(

Dlatego muszę do niej często zaglądać i ją kłaść :tak: i przykrywać

reklama
Dziewczynki u nas jest mały kryzys zdowotny. Pojawiły się plesniawki więc je już smarujemy. Dzisiaj mieliśmy wycieczkę do Lichenia tatuś nas zabrał i jak wróciliśmy to córce głos odebrało. A tak całkiem serio to charcze jakby miała struny zdarte. Jak jej do jutra nie przejdzie to idziemy do lekarza bo teraz to podobno jakiś wirus panuje i co drugie dziecko to ma zapalenie gardła. mnie tez zaczyna cos brac, więc jest w ogóle super. Idę do łóżeczka się churować. Miłego wieczorku wam życze i przespanych nocek.

Dzień dobry :tak:
Ja 2 ostatnie noce wstaje do córki kilka razy żeby położyć ją spać z pozycji siedzącej. Nie wiem co mi dziecko kombinuje ale jak wchodzę do niej do pokoju to siedzi w łóżeczku i przysypia albo coś sobie gada pod noskiem. :-(

U nas ostatnie dwie nocki były naprawdę ciężkie:-( zarówno pod wzgledem zasypiania jak i całości. Szymek budzi się co 2-3 godziny i jest niemiłosiernie głodny. Zjadał i spał 2-3 godz. Tyle, ze jak sie budzi to od razu stoi na baczność i płacze:szok: (wcześniej nawet jak wstawał to nie płakał tylko coś sobie "mówił") Nie wiem czemu tak mu się pozmieniało, a już przesypiał całe lub prawie całe nocki. Mam nadzieję że mu to minie.

witam:-)
ja kibicowałam Glebie:tak:

moja córcia spała do 7:-) bo ostatnie dwa dni dała na m popalic i wstawała przed 6:szok:
martwi mnie jedno:confused: moja córcia ulewa:szok: nie wiem o co chodzi:confused: dzieje sie tak od tygodnia

reklama
Witajcie po weekendzie:-)

Widzę, że przypadki pomyłek mieszkania są powszechnie znane:tak::baffled:, nasz sąsiad unika nas, chyba mu wstyd:-D,

Roksi - to ulewanie córci, to chyba trzeba skonsultować z lekarzem, może cos ją uczuliło:sorry2:, lepiej się upewnić, życzymy zdrówka:tak:

Miloku - współczujemy Tristankowi:-(, trochę to trudne przystopować malucha wtedy, kiedy on najintensywniej ćwiczy naukę chodzenia:baffled:

U nas wszystko po staremu, weekend u babci się udał:cool2:

Do góry