reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

U Nas to samo. Albo jesteśmy na dworzu krótko, albo wcale. Pogoda do niczego. Dziś byłyśmy i zmokłyśmy. No i córcia nie lubi się ubierać. Szczególnie jak zakładam czapkę to jest krzyk. A jak to wygląda u Was?

Ja jestem chora na samą myśl o szykowaniu się do wyjścia na spacer :baffled:
Tyle tych ciuchów trzeba nałożyć, kombinezon, czapka...okropne. Spacery o tej porze roku to żadna przyjemność :sorry2:

Ja też umęczona. Intensywny dzień dzisiaj miałam, choć składający się z samych przyjemności. Ale jeszcze przyjemniej się zrobiło gdy w domu nastała cisza i mogę się relaksować dalej :-D

reklama
hejka dziewczyny ;-) wrocilam :-) juz do uk i moge znow byc na bierzaco :tak:;-)tylko niewiem co sie dzieje z tym forum nic nie widze takie male literki i niewiem czy to tylko mi tak muli czy co??

witaj Aga:tak: co tam słychać, już myślałyśmy że zapomniałaś o nas;-) no to teraz masz nadrabiania w czytaniu:szok:

u nas nocka taka sobie:confused2: chyba dzisiaj w pracy wkończe się:wściekła/y: mam strasznie dużo pracy i idę godzinę wcześniej walczyć z papierami:tak:

Witajcie,
Jezeli chodzi o ubieranie to u nas czapka wyjątkowo dobrze sie zakłada i nie ma buntu, ale jak tylko Borys zobaczy szalik to jest pisk i wyginanie na wszystkie strony. Juz mnie to męczyło i zamówiłam na allegro taki mini golfik, który mam nadzieje rozwiąże problem szalikowy :tak:

Wczoraj dziwnie ...Borysek w ogóle nie ruszył wieczornej kaszki:confused: więc mysleliśmy ze będą pobudki w nocy a on przespał do 7.30...chyba zęby idą ostro, wczoraj zauważyłam dwie dwójki na dole. Kurde smiesznie bo na górze mamy tylko jedną DWÓJKĘ, a na dole juz prawie cztery ząbki...

Dzień dobry :tak:
A u nas dzisiaj piękne słoneczko pokazuje się i w nocy raz tylko wstawałam do córci. :tak: Przekręciła się na drugą stronę łóżeczka i już tak nie spała na siedząco :-D Chyba po tej przeprowadzce do swojego pokoiku szuka sobie wygodnej pozycji do spania :tak:
A wy dziewczyny śpicie jeszcze z dziećmi w jednym pokoju czy też już osobno???

Dzień Dobry,

cześć Aga, witamy znowu na BB:-),

Ja jeszcze śpię w pokoju malucha:tak:, bo tyle razy co ja wstaje do niego, to by mnie nogi rozbolały od chodzenia:no:, dzis to chyba pobił rekord z pobudkami:shocked2:, mam wrażenie, że w ogóle nie spałam:eek::confused2:
z ubieraniem, to u nas jest tak średnio:-p, on w ogóle nie lubi sie ubierać, przebierać pieluszki, to zawsze jest walka:eek:.

No i do pracy nie wracam;-), na razie:tak:

reklama
Do góry