reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry,
U nas dzisiaj +1 stopień na dworze i jak widzę niezła chlapa się robi bo już śnieg topnieje. Znowu będzie szaro i błotnisto. Niecierpie.:baffled:
W środę mamy księdza po kolędzie w domu, ciekawe jak Madzia zareaguje .:tak:

Zosia podarła ministrantom modlitewnik a księdzu wymamlała stuę:-D:-D:-D

blueberry - to ewidentnie KArolek w nocy nadrabia niejedzenie dzienne, trudno go będzie oduczyć:baffled:

to Natalka też z 7 marca??? buziaczki dla niej!

reklama
agutek - Karwia leży (chyba) gdzieś koło Jastrzębiej Góry, nie wiem dokładnie, moja ciocia polecała mi ta miejscowość ze względu na spokój, bliski dostęp do morza i towarzystwo...tam same rodziny z dziećmi przyjeżdżają, nie ma młodzieży i huligaństwa:tak:

Witam:-)
nas wczoraj odwiedziła sąsiadką 2 latka skończy w kwietniu:tak: ale rozrabiak dokuczała Natalce:szok: i powiem szczerze że nie wyobrazam sobie dzieci tak rok po roku:szok: sajgon:szok:

:-D:-D:-D
Moja ciotka na swięta powiedziała, że nie życzy już nikomu dzieci:-D Sama ma taką sytuację, że mieszkają z nią jej dwie córki, obie mężatki, młodsza ma córkę 6 lat, a starsza synka 2 lata i teraz w lutym urodzi drugiego chłopca. W święta ciotka się dowiedziała, że i ta młodsza jest w ciąży. Urodzi w lipcu. Będą mieli 4 dzieci w domu, 6 lat, 2 latka i dwoje malutkich :szok: Jak bylismy niedawno u nich to musiałam pilnować Wiktorii, bo balam się, że nie przeżyje:dry:

środę mamy księdza po kolędzie w domu, ciekawe jak Madzia zareaguje .:tak:

My mamy jutro:blink: Jakoś nie specjalnie jestem zadowolona, to co się dzieje w naszej parafii to..., szkoda gadać. Też jestem ciekawa jak córcia zareaguje, problem to może być dopiero za rok, jak Wiktoria będzie już mówiła:-D

reklama
Do góry