reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

:tak:Ale niektórzy udostępniają swoje gg skype, czasem maile a to już wtedy można, wiem ze niektórym się włamuja na konta, lepiej być ostrożnym w podawaniu swoich danych.
Ja nie podałam żadnych "namiarów":no:
A z pozytywów to odnaleźliśmy klase mojej Teściowej która już dawno ine żyje i było miło powspominać

reklama
blueberry to zrobisz za tydzien ;-)
ja cytologie zrobie za jakies pol roku, bo ostatnia robiona mialam w maju zeszlego roku, wiec moge jeszcze poczekac. Za to w zeszlym tygodniu bylam umowiona na usg piersi i sie rozchorowalam i nie dalam rady pojechac i teraz znowu bede musiala sie na nowo umawiac. A wiadomo, ze jak raz cos sie odwlecze to potem ciezko sie za to znowu zabrac i pewnie bede zwlekac z tym tygodniami :-p

No właśnie, ja też już miałam wszystko ustawione. Męża z pracy wyciągnęłam i jedzie po mnie :-). Ale to nic, wyjdę wcześniej ;-). Dobrze, że się w ogóle zorientowałam, bo nic mnie nie boli, a poza tym spodziewałam sie dopiero za tydzień. Poszłam do kibelka, a tu surprise :szok:.

Hejo :-)

blueberry ja wlasnie slyszalam ze po ciazz sa mniej obfite i mniej bolesne okresz :tak:

i chcialam pochwalic moja corunie otoz Vaneska chodzi :tak::-D

Hejo :-)

i chcialam pochwalic moja corunie otoz Vaneska chodzi :tak::-D

Fajnie. Moja zaczyna ledwie raczkować i troszkę się podnosi ale generalnie to najlepiej żeby ją wszędzie nosić :-(

Ja cytologię i usg piersi zrobiłam w zeszłym miesiącu ale ciężko było się wybrać. Za miesiąc mam masaże kręgosłupa, zapisałam się bo ostatnio za często mnie pobolewa a już raz byłam na takiej serii i mi pomogła.

Wiatam po pracy:tak:
gratulacje dla Vaneski:tak::-)

aha zapomniałam się pochwalić rzucam słodycze:tak: i przygotowuje moje cało do stroju kąpielowego:-D pewnie tylko na kilku dniach się skończy:baffled: ale mąż ma zakaz zakupu słodyczy, zakupiłam urządzenie do wali z celulitem:tak: także jestem pełna energii i gotowa do walki:evil::ninja2:

Witajcie marcówki. pewnie mnie nie pamiętacie, no jakby mogło być inaczej. Byłam tu trochę a potem zniknęłam.Teraz pojawiam się na nowo :tak:
Moja córeńka spanie ma kiepskie. Też wciąż by jadła i jadła, chociaż czasem widzę że chce się tylko przytulić, pomlaskać i śpi dalej.

reklama
Do góry