reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
po pracy....umierajaca na bolace gardlo i zaczynajacy sie powoli katar :baffled:

moja córcia ma 21:szok: to chyba po tacie bo mój mąż ma 47:szok::szok::szok: tak saobie myślę gdzie w przyszłości moja córcia będzie kupowała szpilki jak będzie miała ze 42:szok::szok:
ja ostatnio kupiłam małej nike takie na wiosnę były przecenione i zapłaciłam 59zł:tak: planuje jeszcze zakup jakiś Bartków ale zobaczymy jak będzie cenowo to wyglądało:baffled: na lato pewnie jakieś sandałki by sie przydały:tak: i może trampeczki:tak: moja mam kupiła Natalce lakierki czarne ale coś mała nie za bardzo w nich potrafi chodzić:baffled:

roksi - załamałaś mnie bo moja ma teraz zimowe 22:szok: z tym, że jest troszkę luzu, na wiosnę planuję kupić Bartki ale potem już jakieś tańsze bo 170 zł to masakra:wściekła/y:

ale wasze dzieci maja duze stopy :szok::-D
moja corka ma mala stopke po mamie :-p

Chyba za duży? Zepsułaś mi dowcip :-D:-D:-D.

kuzwa, ale zepsulam :baffled::-D tak to jest jak na szybkiego z pracy sie pisze i w glowie ma sie cos innego :-D

ewa gratulacje pochwal sie co wygrałas jak przyjdzie paka:)
a my z tego sprayu do noska też jestesmy zadowolone
wróciłysmy właśnie ze spacerku, kurcze wiaterek troche zimny był, tylko mojego m nie dało sie wyciagnąć na spacerek jak był na przerwie, leniowi sie nie chciało, ale co tam....miałam porobić zdjęcia nowe ale zapomniałam :(

ta poduszka to całkiem fajnie wygląda, ciekawe jak się śpi na niej

agutek churuj się- przesyłamy ci zdrówka

ewo zapomnialam pogratulowac wygranej :-)
do mnie kilka dni temu przyszla moja karta z zywca-zdroj, musze wymyslec na co ja przeznaczyc :-)

mna telepie juz, pewnie mam stan podgoroaczkowy, a mlodej dalej z nosa sie leje...ech :eek:

ale się wyspacerowaliśmy:tak::-):tak:

ewo gratulujemy:laugh2:

poniedziałek zawsze jest dla mnie trudny:baffled:, jakoś nie mogę się zebrać do kupy:eek:
(ale brzuszki swoje zrobiłam;-))

ja jutro do pracusi,niestety bo jakos tak fajnie mi w domku z Wiktorią.....ale trudno
agutek to do łóżka i sie wygrzewaj bo sie całkiem rozłozysz

Najlepsze życzonka dla Boryska i Karolka!!!
U nas nocka w miarę, chociaż z usypianiem dalej nie jest kolorowo :no:
Nasze dziecko nie może się zatrzymać, coraz częściej wszyscy wspominają o ADHD i już sama nie wiem. W sumie ja jako dziecko byłam bardzo nerwowa i nadpobudliwa :-( tyle, że wtedy nikt nie wiedział co to adhd... Echh, Mały męczy się tylko strasznie.

My dołączamy sie oczywiście do życzeń :tak::happy:
Fredzik, z tym ADHD to moim zdaniem nie ma sie co martwić, po pierwsze chyba jeszcze za wcześnie na taką diagnozę, a po drugie owszem kiedyś nie mówiło sie tyle o ADHD ale dzisiaj przegięcie jest w drugą stronę. Jak dziecko jest bardzo ruchliwe czy newrowe to wszyscy chórem krzyczą: TO ADHD!!! :-D
moja Wika ma 19 a kupimy jej buciki w marcu jak juz bedzie cieplej i Bartki bo ta firma to sprawdzona, nie bede oszczedzac na butkach
ja małej kupiłam kozaczki rozm. 20 a buciki po domu 18 (i jeszcze ma troche luzu) :tak:
też nie zamierzam oszczędzać na butach ale żeby wydawać ponad 100 zł :szok: na buty, które za 2 miesiące będą za małe to przesada :no::eek:

Fredzik, moje dziecko też jest strasznie ruchliwe. Przed chwilą próbowałam go złapać i zajrzeć mu do pieluchy, bo mi się zdawało, że zrobił kupę. Co go dogoniłam, to on obrót i długa z powrotem. Biega zawsze pod wieczór jak nakręcony :-D. A poza tym jest nieznośny - nie daje się przewinąć, ubrać, rozebrać, umyć zębów. Nawet skarpetki mu założyć to jest sztuka. Co chwilę awantura, wije się, wykręca, ucieka.

Witam po pracy:tak:

roksi - załamałaś mnie bo moja ma teraz zimowe 22:szok: z tym, że jest troszkę luzu, na wiosnę planuję kupić Bartki ale potem już jakieś tańsze bo 170 zł to masakra:wściekła/y:
mam nadzieje że może za jakieś 120zł coś kupie:tak:

Ewo gratulujemy:-)

my też wygrałyśmy prenumeratę gazety:tak: tylko nie wiem gdzie:confused: co miesiąc znajduje w skrzynce pisemko:tak::-)

moja córcia to jakaś dzisiaj niegrzeczna była:angry:

reklama
i ja wieczorkiem zaglądam...

agutek - zdrówka dla Ciebie i Tolci:-)
małe stópki są zgrabne i cudnie wyglądają w szpilkach a nie to co takie sanie 42 na przykład (przepraszam, jeśli ktoś nosi ten rozmiar)

fredzik - dziękuję za wyczerpującą odpowiedź! GUFO mówisz...u nas jest kilka ccc to na pewno zajrzę jak mnie cena Bartków powali. Faktycznie po takiej cenie można wziąść jedne koło domu a drugie "na wyjścia":tak:

ewelina - trzymam kciuki za dalszą wytrwałość w brzuszkach:happy:
a co do organizacji to masz rację...zawsze mówiłam, że nie chodzę na fitness bo nie mam czasu a teraz mam dom, pracę, dziecko, chodzę na aerobik, spotykam się z ludźmi i na wszytsko jest czas:tak:

a gdzie wy to wszytsko wygrywacie kobietki??? w gazetach???

gaszę światło, pstryk:happy::happy::happy:

Do góry