reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Tak dokładnie. Ja mam takie rozświetlające z Avonu. Też je trzymam już długo w łazience. Niby nic się z nimi nie dzieje.
ja mam z Avonu ten brązujący i używam go juz bardzo dlugo:tak: jest strasznie wydajny:tak:

Ewa mnie przez dwa tygodnie bolało:szok: pomogła mi herbatka z cytryna i miodem akcjowym:tak:

witam
moje dziecko coś wczoraj zjadło i dziś od rana robi kupki:confused2: na razie dostał tylko jagody z serkiem wymieszane (bo samych nie chciał) i soczek marchewkowy, mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie bo ciągle mam w pamięci Agutkowe problemy z biegunką małej:-(
A propo perfum to się Wam pochwalę że ostatnio wygrałam w jakimś ( nie pamiętam jakim) konkursie perfumy avon z serii christiana lacroix ( dla niej i dla niego ) i nawet mi się podobają, mojemu M też i razem z piżamą to bedzie jego prezent na walentynki:-)
Ja też mam puder w kulkach brązujący z oriflame, ma już 2 lata prawie i na koniec ostały się prawie same brązowe a że ja mam jasną cerę to są za ciemne. Ale jeszcze do niedawna używałam zawsze na koniec na policzki i dekolt, fajnie się te drobiniki błyszczały

Byłam wczoraj u okulisty. Ale się uśmiałam.
Muszę dziś wybrać oprawki.

Pytanie do mam, które maja astygmatyzm (ja nie mam). Jak się widzi w okularach i bez, jak ma się astygmatyzm? Szkła korekcyjne wyglądają jakoś inaczej? I ile kosztują (tyle co zwykłe szkła)?
Ale zadajesz trudne pytania :-D. Nie da się opisać jak się widzi bez okularów (spróbuj opisać, jak ty widzisz bez okularów ;-)). Poza tym astygmatyzm na ogół jest połączony z krótkowzrocznością lub dalekowzrocznością. Mogę tylko napisać, że widzi się źle :-D. W okularach się widzi normalnie. Szkła może są grubsze niż takie, które korygują tylko "sferę", ale trudno powiedzieć. Musiałabym zobaczyć szkła o takiej samej mocy bez cylindrów, żeby porównać. Szkła są droższe chyba dwukrotnie.

ja mam z Avonu ten brązujący i używam go juz bardzo dlugo:tak: jest strasznie wydajny:tak:
Ja też miałam właśnie z Avonu. Coś musiało z nim być nie tak, bo normalny puder też trzymam w łazience i nic mu nie dolega. Może jak się używa, to nie pleśnieje :-).

Ja też miałam właśnie z Avonu. Coś musiało z nim być nie tak, bo normalny puder też trzymam w łazience i nic mu nie dolega. Może jak się używa, to nie pleśnieje :-).
blueberry a może wyciągnęłaś tą gąbkę z środka:confused: mój stoi w łazience w szafce i nic mu nie dolega:no:

Dzień dobry
Ten mój Lasting Performance też dobrze kryje i długo sie trzyma. Na pewno Lancome jest lepszy, ale jednak kosztuje 3 razy więcej ;-). Zanim zaszłam w ciążę chodziłam regularnie do takiego gabinetu dermatologii estetycznej i robiłam sobie pilingi i to na prawdę daje świetne efekty. No a teraz nie mam kiedy. Niestety ten gabinet jest po drugiej stronie miasta i nie pracuje w soboty :-(.

Ja zanim zaszłam w ciążę, to chodziłam na mikrodermabrazję, a teraz to nie mogę bo nie mam z kim zostawic Piotrka:-(

Tak w ogóle to dzień dobry:tak:,

my tez mielismy pobudki na picie i wstanie o 6-tej:no:, ale ok 7-ej sie jeszcze zdrzemneliśmy i spalismy do 9-tej:szok:, także nie było tak źle:-p

Odkąd moja córa nauczyła się pokazywać oko, nos to tak mi go podrapała, że wyglądam jak stary pijak :wściekła/y::baffled: Dobrze, że mogę zatuszować podkładem bo inaczej bym się ludziom nie pokazała :no:

Odkąd moja córa nauczyła się pokazywać oko, nos to tak mi go podrapała, że wyglądam jak stary pijak :wściekła/y::baffled: Dobrze, że mogę zatuszować podkładem bo inaczej bym się ludziom nie pokazała :no:
Ja mam dokładnie to samo :) Ignaś namiętnie wkłada mi palec do oka, o dziwo tylko mi, chyba dlatego że go sama tego nauczyłam

Ja mam dokładnie to samo :) Ignaś namiętnie wkłada mi palec do oka, o dziwo tylko mi, chyba dlatego że go sama tego nauczyłam

No ja córcie też nauczyłam i fajnie jest jak robi to delikatnie ale jak zrobi zamach z całej siły to mi czasami świeczki w oczach stają . "Z główki " też już od niej oberwałam :baffled:

reklama
Do góry