W szpitalu wypełniało się te wszystkie ulotki, to chyba stąd te gazety, bo ja też dostaję ;-)
a ja nie dostaje :-(
moze dlatego, ze jeszcze jak nie bylam w ciazy to dostawalam gazetke, ktora byla przeznaczona dla poprzedniej lokatorki a jej dziecko mialo wtedy juz kolo roczku (gazetke ta ponoc przysylaja do 2 lat), a potem jak ja urodzilam to pewnie im sie cos nie zgadzalo, ze na ten sam adres druga gazeta

wiec jak wypadly te 2 lata to przestali mi przesylac, a tej dla mnie sztuki nigdy nie zaczeli wysylac
Witam po pracy
ja używam Euphorie Calvin Klein 30ml (199zł) ale to są tak od święta

na co dzień używam Kyle Minogue Darling 50ml (ok 100zł)

podklad używam Loreala Infallible lub Rimmel Rekover
euphorie wahalam i faktycznie bardzo ladna...ale cena...

dwie stowy za 30ml...kurde chyba by mnie zjadly wyrzuty sumienia gdybym sobie kupila
u nas w ogole to nie ma prawdziwej perfumerii, wiec nie mam okazji nawet zeby powachac dobre perfumy

jedyna "perfumeria" jaka mamy to ta w rossmannie, a wybor jak wiadomo jest tam bardzo ograniczony

ja w ogole jestem w stanie za perfum dac 100zl, ale wszystko co jest powyzej 100 to mi od razu jakos zal i nie potrafie sie zdecydowac

ale slyszalam, ze prawdziwe perfumy to jest cos...zapach naprawde bardzo trwaly i te tansze to nawet kolo nich na polce nie staly

chyba jednak wole kupic sobie 3 perfumy za 100zl niz jeden za 300

ale nie powiem, ze mi sie nie marzy cos wyjatkowego ;-) tylko maz by mi torby za drzwi wystawil wtedy hehehe
moje dziecko znowu na noc wypilo tylko 60ml...

rano bylo to samo

jakos nie ma apetytu, przez chorobe?