reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a ja sie witam po pracy
zaraz sie zabieram za zabawe z dzieciątkiem bo jestem jakoś dziwnie naładowana energią, to chyba przez to słonko które u nas świeciło dzisiaj
agutek dobrze że już ci lepiej
blueberry ty to moze sobie zrób jakies testy to będziesz wiedziała czy to alergia

reklama
no wlasnie ja z tych, ktorym szkoda kasy na drogie perfumy....jak pomysle, ze mialabym wydac 300zl na perfumy to mnie sciska :sorry: nigdy takich drogich nie kupilam, chociaz kurka chcialabym kiedys miec takie z prawdziwego zdarzenia ;-)

tak wlasnie szukam czegos w przystepnej cenie...ostatnio mialam Mexx woman i bylam zadowolona :tak:

hehehe :-D:-D:-D:-D

dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry podklad do twarzy?
a perfumy? jakich uzywacie?

ja uzywam Lancome teint idole ultra, jest idealny, matowyale kosztuje 170zł:baffled:

Podkład ja używam Max Factor Lasting Performance. A perfumy lubię Miracle (wiem, mało orginalne), a poza tym podobają mi się Alien Muglera (nie wiem czy dobre napisałam), ale są dla mnie za drogie.

ja właśnie uzywam aliena, ale kupuje pojemnik zastępczy i mam perfumetkę z Sephory i sobie przelewam, wychodzi duzo taniej:tak:

Witam po pracy:tak:
no wlasnie ja z tych, ktorym szkoda kasy na drogie perfumy....jak pomysle, ze mialabym wydac 300zl na perfumy to mnie sciska :sorry: nigdy takich drogich nie kupilam, chociaz kurka chcialabym kiedys miec takie z prawdziwego zdarzenia ;-)

tak wlasnie szukam czegos w przystepnej cenie...ostatnio mialam Mexx woman i bylam zadowolona :tak:
ja używam Euphorie Calvin Klein 30ml (199zł) ale to są tak od święta:zawstydzona/y: na co dzień używam Kyle Minogue Darling 50ml (ok 100zł):tak: podklad używam Loreala Infallible lub Rimmel Rekover:tak:

Agutek, mnie też szkoda kasy na drogie kosmetyki. Pewnie dlatego, że nigdy nie mam jej za dużo :no:.

ja właśnie uzywam aliena, ale kupuje pojemnik zastępczy i mam perfumetkę z Sephory i sobie przelewam, wychodzi duzo taniej:tak:
A ile one w ogóle teraz kosztują? Bo jak ja się interesowałam, to kosztowały chyba 400 zł :szok:. Ale to wtedy była nowość, to może teraz są tańsze?

Ale jakbym kupowała podkład za 170 zł, to bym poszła z torbami. Niestety używam codziennie, bo mam problemy ze skórą.

A co do gazetki, to ja też ją dostaję :tak:.

reklama
Do góry