reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

heja...ale sie rozpisalyscie :-)
Fredzik gratuluje podjecia decyzji o kursie, fajnie, bardzo fajnie :tak: ja to chodze do kosmetyczki na pazurki, sama nic bym sobie nie zrobila ;-)

reklama
ja to chodze do kosmetyczki na pazurki, sama nic bym sobie nie zrobila ;-)
Ale robisz sobie jakieś takie ornamenty? Ja nawet ostatnio nie maluję i obcinam na krótko żeby synka nie podrapać. W sumie wcześniej też rzadko malowałam paznokcie. Chyba u nóg częściej, bo niepomalowane wydają mi się mało estetyczne ;-).

A jak zdrówko?

Ale robisz sobie jakieś takie ornamenty? Ja nawet ostatnio nie maluję i obcinam na krótko żeby synka nie podrapać. W sumie wcześniej też rzadko malowałam paznokcie. Chyba u nóg częściej, bo niepomalowane wydają mi się mało estetyczne ;-).

A jak zdrówko?

tak mam wzorki i nawet ostatnio takie dluzsze troche paznokcie zostawiam :-) nie drapie nimi corki, bo jak ma sie na paznokciach zel to nie sa one wtedy ostre :-)

a zdrowko chyba troszke lepiej, nie mierzylam od rana temperatury, ale nie telepie mna, wiec jest chyba ok :-) tyko nadal mam katar:baffled: troche glowa mnie boli ale licze, ze jutro juz bedzie lepiej :-)

tak mam wzorki i nawet ostatnio takie dluzsze troche paznokcie zostawiam :-) nie drapie nimi corki, bo jak ma sie na paznokciach zel to nie sa one wtedy ostre :-)
Ja ostatnio miałam taki problem, że Karolek zjadł papier i chciałam mu go wyjąć z buzi, ale miałam za długie paznokcie i bałam się że go skaleczę. Bo on oczywiście się wyrywał :-). Z resztą on się wyrywa dość często, więc wolę mieć krótkie pazurki. Papierek w końcu sam sobie wyjął na szczęście :-D.

Katar też mam. Chyba jakaś alergia, bo mam go cały czas :baffled:.

Mój skubaniec zaciska usta i trzeba na siłę palec do buzi wciskać, a on jeszcze kręci głową do tego :wściekła/y:.

chyba wszystkie dzieciaki tak robia :-D ciekawe kiedy im to przejdzie :rofl2:

dobra, mala chyba zasnela to ja sie zabieram za obrobke jednego raportu i wykresy :eek: bede sobie katem do was zagladac ;-)

reklama
Do góry