reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie Gaduły :-D

Wystarczy dzień nieczytania BB i żeby być na bieżąco to trzeba się cofnąć dobrych parę stron żeby wiedzieć o czym rozmawiacie :tak:

Widzę, że na topie buty i perfumy :-).

Jeśli chodiz o buty to chcieliśmy skorzystać z bartkowych wyprzedaży i kupić jakies buty Mateuszowi ale skończyło się na kapciach z Befado bo do butów Bartka ciężko było wcisnąć tę "kluskę" Młodego. Ma wysokie podbicie i możemy mieć kurcze problem. Poza tym on na razie chodzi głownie w kojcu czy przy meblach więc możę łazić w skarpetach.

Kiedyś widziałam fajne buty z Coccodrillo ale tylko w necie bo w sklepach Cocodrillo były tylko tenisówki. Nie wiem jakie są "na żywo" ale wyglądają nieźle choć bez mierzenia nie kupię.

Niebieskie Migda�y - sklep internetowy z odzie�� dzieci�c�, obuwiem dzieci�cym, zabawkami, zabawki, sklep z zabawkami, kosmetyki dla dzieci, kosmetyki dzieci�ce, odzie� dzieci�ca, odzie� dzieci�ca i niemowl�ca, ubrania dzieci�ce, ubranka dzieci�ce, o

Co do perfum, a właściwie wód toaletowych bo perfum nigdy nie miałam, to swego czasu "kolekcjonowałam" różne zapachy i używałam ich w zależności od humoru, dnia, ubrania itp. Zazwyczaj jak mi się kończyły to przestawałam ich używać bo żal mi się było rozstawać . W Polsce też nigdy żadnych nie kupiłam (bo za drogo) a znajomi kupowali mi w strefach wolnocłowych. Teraz mam chyba z 8 róznych, w różnym stanie zużycia. Pamiętam, ze pierwszą "prawdziwą" wodę toaletową dostałam kilkanaście lat temu, jeszcze od nie-męża, który na studiach pojechał na jakąś "wymianę" do Niemiec i tam się bidok wykosztował w Douglasie. Dostałam wtedy Dune Diora tak ładnie zapakowane, że aż mi było żal rozpakowywać :-) (teraz ten zapach jest jakiś taki zbyt duszący i chyba bym go nie używała).

Dość oryginalny wg mnie był Issey Miyake w opakowaniu w formie kuli, już nie pamiętam jego nazwy ale zapach kojarzył mi się z ostrą papryczką :).

fredzik - a ja po przeczytaniu tego linka już sama nie wiem...chciałabym kupić dwie pary, ale nie BARTKI bo bym z torbami poszła, z drugiej strony kac moralny , że oszczędzam na dziecku:sorry:, że też działa na mnie komercha..
bluebery, nie widze na stronie Bartka tej info outlet o przecenach, pomożesz?
madzim, ja też jestem daleka od oszczędzania na dziecku ale nie mam zamiaru przepłacać tylko za nazwę i za to, że akurat ta firma się wylansowała. Nie mówię, że nigdy nie kupię butów tej firmy, jeśli akurat bartka będą najlepsze z tych, które będę miała o wyboru to je kupię. Uspokoiła mnie rozmowa z tą znajomą, która zna się na butach (pisałam wczoraj) i wiem, że wybraliśmy dobre butki. Poza tym bartki mają atesty nie na wszystkie modele niestety.
madzim, co do znaku zdrowej stopy - nie każdy ortopeda każe kupować buty z wyprofilowaną wkłądką 9coraz częściej mówią, że to nie ma sensu bo są różne rodzaje płaskostopia: podłużne, poprzeczne itd. a wkładka jest wyprofilowana w jeden sposób więc... sama widzisz .... trudny temat:eek:
a te bez II to są też z promocji czy to zwykła cena? nie ma tu nic o wadach. Chyba opłaca się w sklepie wyczaić rozmiar a zamówić tutaj:tak:
U nas w sklepie bartka były tylko takie na maksa zabudowane (takie jak zimowe tylko bez futerka)
Ale z tą piłką do rugby to jakaś ściema. Nie wydaje mi się, żebym widziała zniekształcone kształty (masło maślane ;-)).
ja na pewno widzę rozmazany obraz i jakby za mgłą

Ja zmykam na aerobik, dziecię padło dzisiaj pręciutko :-) Chyba autospacerek (tłumaczę: na własnych nóżkach) go tak wykończył :-)

:-) pracuję w domu ale aktualnie troszkę mniej niż dotychczas :-) Czas mam wieczorami i przyznam, że chyba za dużo na siebie wzięłam bo czasem padam na pysk :confused2:
Pisałas kiedyś, że pracowałaś w banku. To znaczy, że teraz jesteś na urlopie wychowawczym?

reklama
Do góry