reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No ale ja płacę też za ciepłą wodę. Nie mamy piecyka do grzania wody, tylko od razu z elekrociepłowni przylatuje ciepła :-). Na pewno jakbyśmy mieli boiler elektryczny do wody, to byśmy płacili dużo więcej za prąd, ale za to nie płacilibyśmy za ciepłą wodę oddzielnie. Pewnie wyszloby na to samo w ogólnym rozrachunku :tak:.

No ale ogólnie to utrzymanie domu pewnie więcej kosztuje niż mieszkania. Ale też masz większą powierzchnię :-).

no teraz mieszkamy na jakiś 80 metrach ale już mamy materialy na końćzenie góry i będzie około 160:szok:(kto to będzie sprzątał:crazy:)

fredzik - pochwal się co wyszukałaś dla synusia;-)
a butki dla Toli w dalszym ciągu bardziej na ozdobę niż do prawdziwego chodzenia;-)

reklama
Ja sie witam po południu bo my znowu na wyjeździe u teściów.
Dziecko spało mi tylko 15 minut w samochodzie i ani mysli o dalszej drzemce a jest zmęczona. Trudno, poczeka do wieczora.

Jak obcinacie dzieciaczkom pazurki? U nas ostatnio katastrofa:eek:, nie daje rączki, wyrywa się:baffled:, nie mam pomysłów:-(

:szok:

U mnie z obcięciem paznokci też problem ale staram się ją jakoś zagadywać i udawać, że się tak bawimy ale i tak wszystkich na raz nie da sie obciąć.

Pisałam wam, że wygrałam konkurs (a raczej córcia, drugi raz), no i dziś był kurier. No więc :-) córcia dostała Krem na każdą pogodę, Spray do noska, Mleczko nawilżające, Krem przeciw odparzeniom, żel do mycia ciała i włosów, chusteczki+pudełko. Wszystko bardzo ładnie pachnie. A co najwazniejsze jest za darmo;-):-D:-D A tak w ogóle to zapakowane wszystko w ładna torebkę i... wygląda jak wyprawka. Aż mi się zamarzyło malutkie dzieciątko...

witam sie po pracy kobity :-)
dostalam od meza czekoladki i sie nimi bezwstydnie obzeram :sorry:
dziecko spi....a mi sie nic nie chce :dry:

ewo to na co czekasz? :-p

ja tez sie witam po pracy....
w domku czekała na mnie róża i jeszcze mam mieć jakąś słodką niespodzianke wiec jeszcze godzinka i pewnie też sie bede zajadać czekoladkami.....
kurcze ewa bliźniaki ci się marzą???????no nieźle
ja poczekam i jeszcze jedno dzieciątko i na tym koniec

reklama
U mnie w rodzinie też są bliźniaczki, siostra cioteczna ma więc i ja się zastanawiałam czy mi nie wypadną. Ona jest zadowolona bo za jednym razem odchowa ale więcej już
nie chce :tak:

Do góry