reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja tez byłam w ustroniu w tamtym roku i w tym tez jedziemy, polecam wszystkim bo miejscowość jest typowo rodzinna i dla osób starszych, cisza i w miare tanio.
ja po pracusi, zmarnieta, bo u nas śnieg, zimne wiatrzysko, okropnie jest.....

reklama
jol :ninja2:

Fredzik ale super ciuszki :-) ja musze na wiosne malej kurtke kupic, jakas bluze, sweterek....bluzeczek jakis wyjsciowych troche...och bedzie wydatkow :szok: moze na roczek cos dostanie? :-D

jesli chodzi o Ustronie Morskie to jezdzilam tam jako dziecko wiele lat rok w rok...jak dla mnie nudne z deka ;-) tzn. jezeli ktos pobyt nad morzem wiaze tylko z lezeniem na plazy i wyjsciem raz kiedys na miasto to ok, ale jesli chce sie wiecej atrakcji to moze umrzec tam z nudow :-D my z mezem 6 lat temu pojechalismy tam na weekend pod namiot i drugiego dnia nie wiedzielismy co ze soba zrobic :-D

kiedy tam jezdzilam nie bylo jednak jeszcze tego osrodka, wnioskuje wiec, ze sporo sie tam zmienilo, moze jest ciekawej teraz? :sorry:

no i najwazniejszea informacja - w Ustroniu Morskim sa zimne prady przez co trafienie na okres, ze w morzu bedzie ciepla woda graniczy niestety z cudem :-( tyle lat co tam jezdzilam to ciagle lodowata woda byla:eek: naprawde rzadko byla fajna (a mam porownanie z Sopotem na przyklad, tam byla jak zupa, cieplutka, daleko mozna bylo wejsc). Do tego bardzo czesto prady tam sa takie ze nanosza kamienie na dno, wiec zeby wejsc do wody i dostac sie do piaszczystego pasma dna trzeba bylo przechodzic np przez 5 metrow kamlotow - nogi mozna bylo strasznie poskrecac:dry:

takze ja osobiscie srednio nastawiona do Ustronia Morskiego jestem, choc mam wiele milych wspomnien z nim zwiazanych ;-)

ja wlasnie wstalam z drzemki...tak mnie po pracy zmoglo, tak sie zmeczona czulam, ze szok...mala w lozeczku tez padla razem ze mna :tak:
a dzis wieczorem ide na imprezke - kolezanka robi babska imprezke - tatus zostaje w domu, postanowilam isc na troszke :-p

Agutek to miłej zabawy Ci życzę.....
ja jutro baluje, przychodzą do nas znajomi a Wiktorię zabieraja dziadkowie na noc, więc trochę pobalujemy

hejka!

dementuję plotki o jakimś romantycznym wieczorze we dwoje:crazy:mąż był w pracy do 19, a stolik mieliśmy na 17:wściekła/y:
listopadówką więc nie będę i dobrze mi z tym:-p

fredzik - ja też sporo kupuję ciuszków przez allegro, można trafic na takie unikatowe:tak:

agutek - to przyejmne wydatki przed Wami:-)u nas na wiosnę było w szafie pusto ale już jest pełno:-Dpochodziłam trochę po szmateksach, allegro i od babci dostała dwa komplety: spodenki, bluza i kamizelka/bezrękawnik, babcia jeszcze nie skończyła:-Dtakże źle nie jest;-)

balujcie kobietki (agutek i kasia jutro), dla mnie największą rozrywką by było gdyby udało mi się spokojnie pogadać z m:baffled:

oj ale tu puchy........
Wiką zajmuje się dzisiaj tatus a mamusia może posiedzieć spokojnie na neciku.....
madzkim naprawde czasami brakuje czasu żeby z własnym m pogadać.....przykro.....

oj ale tu puchy........
Wiką zajmuje się dzisiaj tatus a mamusia może posiedzieć spokojnie na neciku.....
madzkim naprawde czasami brakuje czasu żeby z własnym m pogadać.....przykro.....

może nie tyle czasu co ochoty, cierpliwości, echhh:-(

blueberry ma od marca zacząć, liczę na dobre ceny po potrzebuję smoczków;-)

a mi z M najlepiej rozmawia sie przez telefon:-p, dzwoni do mnie w ciagu dnia kilka razy i wtedy wszystkie sprawy obgadujemy:-D, bo wieczorem nie ma czasu:no:, obiadek, kapiel Piotrusia, prysznic i jest prawie 9-ta, ok. 10-tej idziemy spac:tak:

więc teraz równiez zycze Panią spokojnej nocy;-)

oj faktycznie tu pusto dzis :-( a ja chcialam wieczor na bb spedzic :sorry:

Fredzik ladne ciuszki :tak:

Dobranoc ;-)

reklama
Do góry