reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej!

agutek - dzięki za poprawienie linka, a co było nie tak? bo ja się długo męczyłam:zawstydzona/y:

dobrze wklejasz linka to nie twoja wina tylko tego forum, ze zawsze po wyslaniu wiadomosci rozwala link :baffled:
najlepiej zanim wyslesz wiadomosc kliknac podglad i wtedy forum naczyta nazwe strone i link dziala lub tez wklejac link poprzez ikonke "wstaw link" wtedy nie powinno nic sie psuc :-)

reklama
Agutku bylam wlasnie na zamknietym i czytalam komentarze do zdjec .....a mnie znow opuscily Twoje fotki :-( kiedy wstawisz cos jeszcze zebym mogla Cie zobaczyc?:confused:

my juz w domku...cały dzień poza nim to troche masakra szczególnie że cały czas sie siedzi za stołem:baffled::baffled:Wiktoria wymeczona, bo nie spała w ogóle,marudzi teraz strasznie....
ważyłam się dzisiaj i stwierdziłam że zostało mi do zrzucenia sprzed ciąży 2 kg:-):-)które mam w sadełku na brzuchu i schabkach:baffled::baffled::confused:przydałyby się ćwiczenia ale mi sie nie chce, więc trudno niech sobie będą:happy2:
uciekam bo moja marudka znowy marudzi....
miłej nocki wam życzę

My już jesteśmy w domku i jestem wykończona przez te wyjazdy. Już mi się córcia nie daje tak łatwo uśpić jak wcześniej. :-( Wstaje za każdym razem jak ją kłade i rzuca smokiem. Teraz przynajmniej 3-4 razy muszę wejść do niej do pokoju, pewnie nie potrzebnie biorę ją na ręce ale tak mi najszybciej usypia i odkładam do łóżeczka.
I jeszcze co się zmieniło to już wieczorem pije mleko jak tata poda i nie protestuje ale przy zasypianiu muszę być ja.

Dobry wieczór!
U nas dzisiaj pogoda do bani! :no:
Szymka atakują zęby (wygląda jakby rosły mu 2 może 3 czwórki i jedna trójka :confused: - mam nadzieję, że to "4" bo podobno "3" wychodzą na końcu)
no ale na koniec dnia, przed kąpaniem ostrzygliśmy Szymka maszynką :-)

A ja czuję się już całkiem ok. Mega dawka wit C i wiśnióweczka (swoja;-)) zrobiły swoje :-) mam nadzieję, że zarazki nie wrócą.

reklama
Witam się wieczorem

Widzę, że zakupy butów pełną parą :).

Muszę sie poskarżyć...wczoraj po raz pierwszy wystawiłam cos na allegro, a dokładnie fotelik po M i dziś patrzę a już ktoś go kupił! :szok: Ucieszyłam się, że mi ten pierwszy raz tak dobrze poszedł a tu niedawno maila dostaję, że kupująca się przeliczyła z budżetem i że nie ma kasy i takie tam.... Ręce opadają z bezmyslnością ludzi. A może to taki nowy "sport" - robienie z ludzi idiotów na allegro ..:angry::baffled:

Blueberry77 oby Ci się tacy klienci nie trafiali bo to strasznie wkurzające. Tylko niepotrzebne zawracanie głowy i stracona kasa za prowizje...

Uff ... to sobie ponarzekałam.

Do góry