reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie, ja niestety nie moge dosiąść do laptopa, nawet na sekundę:no:, Piotrus tez chce ze mna pisać i to sie konczy zawsze wyrwaniem jakiegoś klawisza:szok:
teraz śpi, więc nadrabiam zaległości, ale nie mam ich za dużo:-D, pewnie przez pogodę i z racji poniedziałku:-p.

Gratulacje dla Ignasia od ziomala Piotrusia:-D:-D:-D:-Dna ostatnie miniurodzinki:tak::tak::tak:

reklama
my tez już po kolacji:-)Wiktoria spi a ja buszuje po necie, mój m lezy z chorą nogą:-:)-(a ja latam tez koło niego no szok:angry::angry:
miłej nocki Wam zyczę:-):-):-):-)

buziaki dla 11miesieczniakow ;-):tak:

dziewczyny a Wy jak robicie dzieciaczkom urodzinki? w dzien w ktory im przypada czy odkladacie na najblizszy wekeend?? bo ja juz sama niewiem :confused: jedni radza tak inni inaczej :sorry2:

buziaki dla 11miesieczniakow ;-):tak:

dziewczyny a Wy jak robicie dzieciaczkom urodzinki? w dzien w ktory im przypada czy odkladacie na najblizszy wekeend?? bo ja juz sama niewiem :confused: jedni radza tak inni inaczej :sorry2:
i My przyłączamy się do zyczeń :-)

Aga u Nas urodzinki wypadają w poniedziałek, więc byśmy je robili dzień wczesniej - w niedzielę. Jednak zaistniały pewne okoliczności, że będziemy musieli przełożyć imprezkę o tydzień albo o 2 tygodnie.

dzien dobry

u nas urodzinki wypadaja w piatek i tak tez robimy :tak:

My tez przylaczamy sie do zyczen - troszke spoznione ale szczere :-)

dzień dobry wszystkim w ten szary dzień
aga my mamy w sobote i w sobote robimy :)
kurcze niech już przychodzi ta wiosna bo ja mam dołka przy takiej pogodzie, szaro,brzydko, okropieństwo, a dzisiaj juz jade do pracki
do zobaczyska wieczorkiem

reklama
Witajcie:-)
wróciłam wczoraj z pracy po20 a tu moja córcia nie śpi:no: i tak grasowała do 24:szok: nie wiem co ja napadło:angry:

uciekam myć włosy:tak:

Do góry