reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witma kobitki,:-)

Roksi butki śliczne:tak:

Witam:-)
córcia obudziła się o 4:szok: zjadła butle i płakała:-( dawały jej popalić ząbki:angry:

U Nas tez pobudka w nocy, to juz kolejna taka noc, tylko że nie na butlę. Córcia budzi się ok.3ej, żeby zrobić siku:szok: Wysadzam ją na nocnik i śpi do rana, tak więc pieluszka sucha:happy2:

Hehe :-D:-D:-D. Znam małżeństwo, które po narodzinach trzeciego syna zaprzestało starań o córeczkę ;-).

Ja znam takie małżeństwo, które "polowało" na chłopca i udało im się za 4 razem... i za 6tym. :-D

reklama
dzien dobry:-D,

chciało mi sie chodzenia, to mam, nawet na sekunde nie moge teraz zostawic małego:szok:, łeb poobijany, wszedzie chce wstawac:tak:, nawet jak nie ma sie czego złapać:confused:, idzie pełna parą, musi nadrobić zaległości:tak:,

Elahar, dzisiaj u nas dzisiaj dzień rozpoczał sie nawet ładnie, przeswituje słoneczko i samopoczucie od razu lepsze:-D

co do ciuszków, to rzeczywiscie Wójcik ma sliczne rzeczy, ale własnie dla dziewczynek:tak:, dla chłopaków tyle o ile:nerd:, juz więcej jest w cocodrillo, ale ten sklep mam za daleko od domku:-(,

co do staran o dziewczynke, to mam stracha:-D, bo u mnie w rodzinie same chłopaki sie rodza, brat ma dwóch , siostra zaraz urodzi chłopaka (a moze juz rodzi, bo nie pisała dzisiaj do mnie:szok:), no i mój, a babci tez sie marzy wnuczka i teraz weź się staraj pod taką presją:-D:-D:-D:-D

co do staran o dziewczynke, to mam stracha:-D, bo u mnie w rodzinie same chłopaki sie rodza, brat ma dwóch , siostra zaraz urodzi chłopaka (a moze juz rodzi, bo nie pisała dzisiaj do mnie:szok:), no i mój, a babci tez sie marzy wnuczka i teraz weź się staraj pod taką presją:-D:-D:-D:-D
Hi hi u nas podobnie - teściowa już ma 3 wnuków chłopaków i chce wnuczkę, ja też bym chciała córkę, a los lubi robić na przekór ;-). No ale zobaczymy...

Witam was, my znowu po porannej drzemce:-)ale należało się bo nocka kiepska, niby ząb się pokazał ale pewnie dalej rośnie i boli:tak: jeżeli chodzi o picie to mamy małe sukcesy bo pije tylko raz, a jak się jeszcze obudzi to głównie sobie popłakuje i wierci się a po ok 5-10 min zasypia
Roksi śliczne sandałki:tak:jeżeli dobrze widze na zdjęciu to cena dwucyfrowa:-Dwięc idzie przeżyć:-D
U nas z urlopem nie wiadomo będzie do ostatniej chwili, ale coś się na pewno znajdzie, szkoda że w PL nie ma wczasów last minute:-D:-D np nad morze;-)
Na pewno na początku wakacji pojedziemy do moich rodziców w Bieszczady żeby przywieźć siostrę ( będzie się opiekować Ignacem ) a wcześniej w czerwcu chcemy nad morze. Co z tego wyjdzie zobaczymy

dzień dobry :tak:

Elahar, dzisiaj u nas dzisiaj dzień rozpoczał sie nawet ładnie, przeswituje słoneczko i samopoczucie od razu lepsze:-D
U mnie też piękny dzionek tak jak wczoraj, zobaczymy jak długo :tak: Wróciłam ze spacerku, zrobiłam pranie i liczę, że Madzia w końcu pójdzie spać. Bo na razie zamęcza mnie żeby jej rysować na kartkach :tak::baffled: Jak odkładam pisaki to ona bierze i "przylepia"mi do buzi żeby dalej rysować.

Roksi sandałki kupiłaś bardzo ładne. Moja jeszcze nie chodzi ale też się rozejrze co u nas jest w sklepach.

Roksi śliczne sandałki:tak:jeżeli dobrze widze na zdjęciu to cena dwucyfrowa:-Dwięc idzie przeżyć:-D
58zł to w miarę tanio:tak:
także buty już mamy 2 pary adidasów, lakierki, sandałki:tak: może jeszcze pomyślę o jakiś pół bucikach bartkowych;-)

powiem szczerze że nie planuje na razie drugiego dziecka:no: ale jeśli już ma być to wolałabym dziewczynkę:sorry2:

uciekam szykować się do pracy:baffled: taka ładna pogoda a ja kiszę się w gabinecie:angry: no ale jak trzeba to trzeba;-) dobrze że pracuje tylko 3 dni w tygodniu:tak: bardzo mi to odpowiada:tak: tylko pogoda jakaś przewrotna jak ja jestem w pracy to ładna pogoda jak jestem w domu to albo pada albo zimno:angry:

do wieczorka baby:-D

reklama
witam sie ponownie :-)
chyba znalazlam miejsce naszych wakacji :-p czekam jeszcze na info o potwierdzeniu rezerwacji, ale koles odpisal, ze bedzie pokoj wolny w danym terminie :tak:

Do góry