reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
malaga wydaje mi się, że Irlandia go ma :-)
Wygląda całkiem fajnie.
Jeśli chodzi o okrycie na nóżki to chyba w razie czego można kupić zawsze takie uniwersalne, więc nie brałabym tego jako główne kryterium wyboru.
Ale jak dla mnie wózio jest w porządku.

No właśnie do mnie jakoś ten wózek wizualnie nie przemawia.. Bardziej podobają mi się kształtem podobne do tego Bunny Baby dreams.. Ale wygląda solidnie..Widziałam, że mają go sąsiedzi, ale nie znam ich zupełnie i jakoś nie miałam okazji spytać o opinię..
Podoba mi się w tym wózku budka :tak:

Jane kupiłaś? :-p W tym sklepie co podałam ci?
Tak :tak:. Mój mąż uważa, że jestem stuknięta :-p.

Malaga, ja też chciałam kupić taki za 200 zł, ale jakoś tak... wyszło :-). Kupiłabym na pewno tańszy, gdyby nie zależało mi tak bardzo na niskiej wadze. Myślę, że kupiłabym ten, który ma Roksi (jest w sumie niewiele cięższy, ale jednak jest).

witam sie po 2 dniowej nieobecnosci. nawalił mi net i teraz zmieniłam na i-plusa, zobaczymy jak sie bedzie sprawował...jutro mam wolne, tzn. siedze w kuchni i przygotowywuje urodzinki Wiki

Witam po pracy:tak: ale miała dzisiaj sajgon:szok: tyle narodu że jadłam w biegu:szok:
moja dzisiaj na drzemkę poszła o 14:00 spała 2,5 godziny szkoda tylko że przy babci:sorry2:
Ewelina zdrówka dla Piotrusia:tak:
Malaga ja jestem z mojej spacerówki zadowolona:-) ale cały czas powtarzam że Mutsy jest mercedesem;-) i nie ma porównania kół pompowanych do piankowych:no:
Fredzik wydaje mi się że najważniejsze jest żeby dziecko nie poszło spać z zębami obklejonymi jedzeniem:tak: u nas mycie po kolacji to rytuał ale niestety w nocy trafi się butla:crazy:

dziekujemy za pamięć:tak:, niestety zdrówka nam bardzo potrzeba, gardełko zawalone i obolałe, na szczęście oskrzela czyste,
dostał 3-dniowy antybiotyk:-(,

teraz spi spokojnie, ciekawe, jak długo,

ja jakis czas temu kupiłam spacerówkę hauck 3-kołową i tez jestem zadowolona, lekki, dobrze sie składa i nie był drogi:tak::tak::tak:

reklama
Fredzik wydaje mi się że najważniejsze jest żeby dziecko nie poszło spać z zębami obklejonymi jedzeniem:tak: u nas mycie po kolacji to rytuał ale niestety w nocy trafi się butla:crazy:

:-D no jasne
moje dziecko sobie kaszkę wyjmowało dzisiaj łapkami z buzi :wściekła/y:czy wasze pociechy też mają takie pomysły?

Do góry