reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Moja jak ostatnio była z teściową w sklepie to zeżarła kilka czereśni z pestkami :dry:
Potem nie mogła kupy zrobić.
Za to codziennie jak idzie z nią do warzywniaka to wybiera sobie jedno jabłuszko i daje pani do zważenia. Ale nie bardzo sobie radzi z jedzeniem jabłka w kawałkach. Trochę pomieli wtej buzi, część połknie, ale większość wypluje :-D
Za to jak próbuje coś nowego to nie wkłada do buzi tylko wystawia język i dotyka to jedzenie językiem i sprawdza smak, jak jest ok to wkłada do buzi i je a jak nie smakuje to mowi "nie" i wyrzuca lub oddaje :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mojej znajomej córka wącha to co chcą jej dac do jedzenia:-D chyba boi się że ją otrują:-D:-D:-D

zamówiłam język dwulatka może będze rada jak walczyć z tupaniem:-D

hej!

Dziecko wysłane na służbę:-p

agutek - Zosia wchodzi tak....najpierw głowa, potem tułów i podciąga się na rękach - wierzę, że masz bujną wyobraźnię:-D
Łeba jest niewielka, bez problemu aptekę znajdziesz:tak:

pooka - ja mam speedi sx, jestem zadowolona choć wady widzę;-), mój obecny typ to Jane slalom, to już tylko marzenia bo nie sprzedajemy quinny

ewelina - to normalne, że Piotruś rozbity, w końcu tam był cały czas na dworze:tak:

Zosia wczoraj pobiła rekord w jedzeniu:szok:piszę chronologicznie co zjadła: cały serek BIELUCH, 120 ml kaszki, obiad, Kinder Maxi King, skubnęła ode mnie gołąbka i zupy, jogurt owocowy, dwa serki owocowe (w sumie 160 g), pół bułki, 120 ml kaszki, 3 plasterki szynki i kilka kęsów chleba:szok:
myślałam, że pęknie, nie wiem co jej odbiło:szok:

witam,

mój po czereśniach ma lekkie rozwolnienie:-(, więc dostaje tylko po kilka sztuk:tak:, uwielbia tez czerwone porzeczki;-), ale zauważyłam, że ich nie trawi:-(,
po słoiczkowych owocach nic mu nie jest:sorry2:,

madzikm to moja ma zupełnie inną technikę - najpierw pcha do góry nogę i dlatego się nie mieści, bo noga idzie bokiem a wejście jest za wąskie ...grrrr.... :dry:

moje kochane koleżanki uciekam do pracy:tak: chodź dzisiaj zapowiada się niezła harówka:wściekła/y: czemu ludzi zęby bolą:confused::evil:
miłego dnia:-)

reklama
Do góry