reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
teraz fajna jest zabawa z guzikami w poduszce, przedtem wywalanie zabawek, wyrzucanie butelki, a ledwo patrzy na oczy

Sandi życzymy zdrówka:tak:

Agutek z niecierpliwością czekamy na zdjęcia:-)

bogda jak już będziesz miała zdjęcia z FJ to napisz, które odbitki sa ładniejsze z FJ czy z Rosmanna. Ja raczej wywołuję w FJ i zastanawiałam się czy z R są ładniejsze. Z FJ kiedyś robili lepiej, a teraz tak sobie. Za tą cenę nie można się cudów spodziewać, niestety.

pooka gratulacje:tak:
Mieliśmy dziś jechac na wycieczkę i będziemy musieli zmienić plany, bo niestety całą noc padało, dopiero teraz wyjrzało słońce. a w parku niestety mokro:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witka!!!

co Wy piszecie o pochmurnym niebie?? u nas taki skwar, że się rozpływamy:confused:
wróciliśmy od rodziców, Zosia śpi a my odpoczywamy:tak:

tigger/sandi - mam identyczne objawy po piciu kawy, nieraz miałam ochotę ale te rewelacje po mnie odstraszały. Wreszcie znalazłam kawę dla siebie - NEstle Ricoree:happy2:moze i Wam posmakuje, robię sobie słabą koniecznie z mleczkiem "niebieskim" i jest wspaniała:-)

agutek - nieoświecona ta ekspedientka:-D ja mam gumiaczki 19 (już za małe), dałam za nie 19 zł:happy2:nie radzę Ci kupować w Bartku bo tam drogie będą a to się sporadycznie zakłada. Zosai miała może z 5 razy i już trzeba nowe kupić:cool:

blueberry i jak się kąpiel spodobała Karolkowi?

pooka ty to uzależniłąś się szybko jak nawet z samochodu do nas piszesz:-D
skąd wiesz, że kot miał ochotę na byzkanko?:-D

Dziewczyny...czy Wasze dzieci zasną tak "byle gdzie", w gościach, u rodziców, na wersalce, bez łóżeczka?
My chcieliśmy dziś uśpić Zosię u mamy i nie ma szans, wyje, oczy trze a nie położy się:confused:chyba kupimy łóżeczko turyst. i będziemy je wszędzie ze sobą taszczyć:eek:
dotychczas tak planowaliśmy wyjazdy/wizyty by się wyspała w domu lub samochodzie, ale nie zawsze sie da:confused:
Także mamy już 2 powody by kupić łóżeczko turyst. i mężula się zgodził, w sumie 150 zł nie majątek a może się przydać;-)

Do góry