reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja mam elastycznie, mam być do 9:00, podobnie z wyjsciem
ale szefostwo woli jak jestem do 16.30, więc wcześniejszy przyjazd i wcześniejsze wyjscie srednio byloby widziane :-(

wstaję jak mnie Mik obudzi :happy2:
a że budzi się wcześnie to mi zaspanie do pracy raczej nie grozi

i jeszcze te korki po drodze :wściekła/y: min. 40 minut w roku szkolnym

reklama
hej!

spanko do 7.30 - rozpusta:zawstydzona/y:

Zaliczyliśmy rodzinne zakupy, a na 15 idę do fryzjera, mam kupon na darmowe strzyżenie w salonie TRENDY:-)

od przyszłego tygodnia mam postanowienie zwolnić tempo "wojaży" bo już mnie to męczy:-pzostanie aerobik 2 razy w tyg. i sporadyczne wyjścia. Pewnie za 2 tyg. mi się znudzi:-Dale nie, dom zaniedbany, trzeba popracować:tak:

Ja godziny pracy mam bardzo przyzwoite. Rano mam być do około 8.30 i o 15 koniec . :tak: I też jestem z tych co to wolą więcej czasu spędzić z rodziną i mieć go dla siebie niż gonić za karierą.

madzikm no to zaszalej u fryzjera i pokaż się później. :tak:

jak powiedziałam tak zrobiła: fugi w kuchni i łazience lśnią:-)

niesądziecie, że fanie by było zrobic kiedyś spotkanie Marcowiątek i rodziców/mam? trzeba by wybrac miejsce by każda miała sprawiedliwie daleko, albo tam gdzie jest nas najwięcej:tak:ja mam najblizej do blueberry:-)

reklama
fajny jest wieczorem na dwójce Dr House, oglądamy to namietnie

Bardzo mi się podoba ten film, ale ze spaceru wracam z córą przeważnie o 20.30 i jeszcze nigdy nie obejrzałam filmu od początku.

niesądziecie, że fanie by było zrobic kiedyś spotkanie Marcowiątek i rodziców/mam? trzeba by wybrac miejsce by każda miała sprawiedliwie daleko, albo tam gdzie jest nas najwięcej:tak:ja mam najblizej do blueberry:-)

Sprawiedliwie daleko - dobre:-D Ja mam tylko do Fredzik'a blisko:tak: Pozostaje jeszcze kwestia, że nie wiem gdzie inni mieszkają, poza kilkoma osobami;-)

Do góry