reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej :-) dorwalam neta w pl :-D;-) wyladowalismy dobrze ,bawimy sie tez dobrze :-):-p ja juz wyzdrowialam :-) tylko Niunka troszke vchora (kaszelek) ;-)

sorki ,ze tylko tak o sobie ,ale nie mam czasu lece buziooole :* tesknie ;-)

reklama
no to dziel się pewnie:-)

ja to sceptycznie podchodzę da takich zajęć dla dzieci, które mają półtora roku;-)
puszczę płytę w odmu, pobrykamy razem i też powiem, że Zosia ma angielski:-D

no masz rację Madzik
to co od dzisiaj uczymy nasze dzieci angielskiego, niemieckiego, francuskiego i moze jeszcze hiszpanskiego bo ładny jest ;-)

O! Sandi helloł :)

przedszkole, ktore wybralam dla Olivki jest wlasnie typu Montessori:tak:
jak sie uda to pojdzie od jesieni, nie moge sie tylko jakos wybrac, zeby sie zapytac, czy beda jeszcze miejsca:zawstydzona/y:

a angielskiego(czy tez jakiegokolwiek innego jezyka) takie male dzieci uczy sie przez zabawe:tak:mam kolezanke, ktora jest wlasnie uczy angielskiego takie maluszki:-)
no i faktem jest, ze dziecko zandego jezyka w pozniejszym wieku nie nauczy sie tak dobrze jak do 5 roku zycia:tak:w takim mlodym wieku uczy sie tego naturalnie, potem juz jest coraz gorzej;-)

przedszkole, ktore wybralam dla Olivki jest wlasnie typu Montessori:tak:
jak sie uda to pojdzie od jesieni, nie moge sie tylko jakos wybrac, zeby sie zapytac, czy beda jeszcze miejsca:zawstydzona/y:

oj nie żebym straszyła... ale u nas jest problem, ja rezerwowałam miejsce w czerwcu...

ale ja się dzisiaj obijammmmm....

Witajcie dziewczyny!!
Śliczne buciki, tych z Bartka nie było na tej stronce - były bardziej podobne do tych które kupiłaś.

ja to sceptycznie podchodzę da takich zajęć dla dzieci, które mają półtora roku;-)
puszczę płytę w odmu, pobrykamy razem i też powiem, że Zosia ma angielski:-D

Ja w taki sposób "robiłam" Marcinkowi niemiecki:-p:-p Dostał od mojej cioci płytkę z piosenkami dla dzieci po niemiecku:-D:-D:-D Mam jeszcze francuskie piosenki dla dzieci hihi:-D:-D:-D Może wyrośnie z niego jakiś poliglota :-D:-D:-D Szkoda tylko że po polsku jeszcze nie chce mówić :confused: może za dużo obcych języków :-p:-p:-p

Stuk puk :-)

Nic mi się nie chce...mieszkanie do posprzątania, a ja się nie mogę zmobilizować. Może mi dać ktoś kopa w d...? :rolleyes2:

Witam się z pracy już

byłam w żłobku do którego oddaje Mika od września i jestem w strasznym stresie już, mnóstwo wątpliwości, a może nie ten tylko inny, a może jakąś pania ode mnie ze wsi i strasznie się zamartwiam na zapas :-:)-:)-(

teraz z Miśkiem jest moja mama, ale musi zadbać o zdrowie

Dobry wieczór Kobitki :tak:
blueberry, tu ;-)
agatulka, nie otwiera mi się :-(

Spotkanie, fajna rzecz ale nie wiem czy to realne bo , jak pisała ewa, my chyba tylko do siebie mamy blisko :-p

pooka specjalnie dla ciebie jeszcze raz :))))))))))

moje bąki od września idą do przedszkola i żłobka
o Zuza az tak bardzo się nie martwię ona to głupia na punkncie dzieci jest z kazdym chce sie bawić i każdego kocha
przedszkole te kładzie nacisk na zdolności artystyczne a moja córa już ładnie maluje

zobaczymy jak Maks to zniesie
w sierpniu po przeprowadzce chce iśc popatrzeć jak będzie otwarte co i jak :)))

kurde leje jak scebra dobrze że na spacer zdążyłam iśc z nimi

eee tam Agutek, przewróciło się niech leży ;)
ciśnienie jakieś do bani tez mi się nic nie chce

no to mamy trzy mamy żłobkowianki Agatulek, Soppana i ja :)

reklama
Mi jest czasem przykro ze zostawiam małego i nie wiem czy tam nie płacze w kącie,ale miałam przejścia w niania,w dodatku dużo więcej kosztuje,musiałam kupować obiadki,soki i serki a Ignac wracał głodny! To wychodziło ok 700 zl a żłobek to 250zl. I ma dobre jedzenie,sama mu tak nie gotuje.
A tak w ogóle to wracam z pracy i łeb mi pęka, to chyba to ciśnienie

Do góry