reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

E mój mąż nie chce tego oglądać i mi marudzi :-D
Tylko nic ciekawego innego nie ma w tv. Porażka, żeby w niedzielę nie było co oglądać :dry:

no właśnie mój przejął pilot i już ogląda CSI (kolejna bajeczka ;))
więc nie będę mu marudzić bo film już się zaczął...

no właśnie
i dobre filmy jak są to o jakiś kosmicznych godzinach 23 pięćdziesiąt pięć :/

reklama
Hello
wróciłam z Katowic kupiłam parę łaszków na wyjazd:tak::tak: w Ikea obejrzałam dokładnie w łóżko dla Natasi i Agutku ten materac na trzy ma łączenie pod glową i w nogach także nie powinno nic gnieść:tak:
kupiłam mule:confused: te kuliki na drutach co tak rozreklamowałyście:tak: mlodej sie spodobało:tak:
w smyku nowy kubek tt:tak:

A mnie dalej boli głowa. To chyba zatoki. Roksi co brałaś na zatoki?
Ewo ibuprom zatoki i antybiotyki :-( i nadal mnie męczą jak jest zimno:angry:

zapach kupska unosi się w powietrzu:sorry2: idę przebrać Natasię i wykąpać:tak:

jestem jednak bo m mecz ogląda i nic z filmu:baffled:poza tym wydarł się nam mnie bo nakupiłam trochę gadżetów do kuchni i zmieniłam co nieco a ten, że dokumenty gdzie indziej, ładowarki nie może znaleźć itp.:baffled:ecchhh wkurzające istoty z tych chłopów:angry:

wstyd się przyznać, ale byliśmy w Krakowie, w sklepach:zawstydzona/y:pojechaliśmy niby po zmywarkę, ale przez neta kupimy bo dużo taniej:tak:, na ciuchy nawet nie patrzyłam, tam gdzie jeszcze duży wybór to kolejki na cały sklep a w reszcie pustki na półkach:confused:
H&M przecenił tylko topy i takie tanie rzeczy (dla dzieci), polowałam na spodnie dla Zosi i od kilku mcy mają tą samą cenę:baffled:gdzie te przeceny????

a w Cocodrillo są faktycznie obniżki takie z 49,90 na 29,90 więc całkiem fajowe, jest dużo długich spodni i bluz:tak:nie skusiłam się na nic bo przyniosłam jej ze szmateksu tyle firmowych ciuchów, że już szafy pękają:sorry2:

agutek - ten podpis stąd, że byłam kiedyś na lutówkach, Zosia miała sie urodzić 24 lutego.

No to koniecznie muszę zajrzeć do coccodrillo :-D przez szybę widziałam kalosze, ale nie wiem jakie rozmiary były :-D

zależy mi właśnie na jakiś body z długim rękawkiem czy bluzkach...w ogóle lubię ciuszki coccodrillo. przypasowały mi :tak:

roksi no właśnie ja sie i tak obawiam o ten materac...jakoś mimo wszystko te łączenia do mnie nie przemawiają :eek:

Witam sie po pracy,już wykąpana,nasmarowana cudownymi balsamami na celulit i ide spac. Jutro po żłobku wyjezdzamy na tydzień na wieś,jest tam net wiec pewnie zajrze. W tesco sa też fajne ciuchy na jesień np bluza za 16zl i spodnie chyba 20 zl. Ja sie zastanawiam jaką czapka na jesień? Macie cos na oku? Ja na razie kupiłam płaszcz na deszcz, jeszcze zostały kalosze i zestaw do żłobka gotowy:)

Hejka,
a my po imprezce imieninowej Szymonka, ... padnięci ale fajnie było :tak:
blueberry, Agutek - wiatrówki czyli sandałki (nam chodziło o takie z zakrytymi paluszkami). Ale udało nam sie dzisiaj kupić.
Co do przecen to są czasem fajne, kupiłam dzisiaj sobie spodnie w reporter na 30 zł - sztruksowe, takie cieniutkie ale moje dziecko jak sie nic w sklepie nie dzieje dostaje korby i wyłazi z wózka :angry: Szelki absolutnie nie są przeszkodą :confused:
A i zapomniałam się pochwalić :zawstydzona/y:, kupiliśmy spacerówkę chicco multiway i jesteśmy ZACHWYCENI :tak:

dzień dobry :-)

Fredzik ja w Reporterze kupiłam kilka dni temu bluzę, za 27zł przecenioną z 90zł. Za 90zł w życiu bym jej nie kupiła :no: Taka ni to sportowa, ni to elegancka, zależy do czego się ją ubierze. Ja mam zamiar głównie wykorzystać ją na nadmorskie chłodne wieczory :tak: Ale nawet i na białą bluzkę koszulową by się nadawała ;-)

soppana udanego pobytu na wsi i zaglądaj do nas. W ogóle zaglądaj do nas częściej :-)

Witam:tak:
dzisiaj pospałam do 8:-)
wczoraj wieczorem dostałam takiego powera że do północy robiłam porządki:sorry2::-D później obejrzałam horror "Wzgórza mają oczy" powiem wam że to pierwszy horror który ciężko mi się oglądało:baffled: a bardzo lubię taki gatunek filmów:tak:

reklama
Dzień dobry
Moje dziecko zasypia teraz w okolicach 9 a nawet po i wstaje też tak przed 9 rano.
Byliśmy na wyjeździe ale było tak duszno, że spałam na stojąco i nic mnie nie cieszyło, nawet wypoczynek na działce :no:
A dzisiaj tak u nas leje że posiedzimy z córcią w domu i mamusia bedzie się musiała wykazać inwencją twórczą w zabawianiu córci. :tak:

kupiłam mule:confused: te kuliki na drutach co tak rozreklamowałyście:tak: mlodej sie spodobało:tak:

Ja tez niedawno kupiłam i na początku moja nosiła ją albo pchała, w końcu to kolejka :-D Ale teraz już ładnie przesuwa te klocki. :tak:

Do góry