reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
dzisiaj pospałam do 8:-)
wczoraj wieczorem dostałam takiego powera że do północy robiłam porządki:sorry2::-D później obejrzałam horror "Wzgórza mają oczy" powiem wam że to pierwszy horror który ciężko mi się oglądało:baffled: a bardzo lubię taki gatunek filmów:tak:

Ja horrorów wcale nie oglądam. Boje się :-D:baffled:

reklama
Pierwszą część "Wzgórza mają oczy"? A jaki był tytuł? Ja to oglądałam dość dawno, więc może to była właśnie pierwsza część?
pierwsza część którą wczoraj oglądałam właśnie taki miała tytuł:tak: i była o rodzinie:tak: a mój m niedawno oglądał drugą cześć o wojsku:tak: ale mówi że ta pierwsza bardziej brutalna:baffled:

reklama
Ale u nas leje. Córcia dopiero wstała i włączyła sobie tv :baffled:
Ja dalej siedze w piżamie, pije kafke i obżeram się czekoladą :tak:
Obiadu nie muszę gotować bo mam zapas od teściowej. Zrobię sobie dzień relaksu :tak:
Ale wam też życzę miłego dzionka :tak:

Do góry