reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
zaraz uciekam do paszportowego:baffled:
później renowacja stóp:tak:
wrócę autobusem z Natalcią:tak: musimy zrobić próbe bo ostatnio był płacz:baffled::szok: może dlatego ze był dziki tłum:baffled:

reklama
dzień dobry

Ja dzisiaj jestem nieprzytomna. W nocy 3 pobudki do Madzi miałam. Raz dałam pić, za chwilę butla mleka a na koniec przytulanka. A i tak do rana spała niespokojnie.
A to chyba przez to że wczoraj w dzień w ogóle nie spała. :no::baffled:

Roksi sobie funduje relaks dla stópek a mnie by się przydał solidny masaż pleców.
W dodatku wczoraj oberwałam od córci głową w nos. Do tej pory mnie boli :no:
Ide się ratować kawą bo Madzia wymyśliła sobie granie w piłkę i mi nie odpuszcza. :baffled::tak:

A dzień dobry :-p
Nic mi się nie chce...buuu :baffled:
Ale pogoda się ma ku lepszemu, co prawda zimno ale słonecznie, lecz od jutra mają wrócić upały ponoć. Oby się nie skończyły zanim ja urlop zacznę :-D

cześć kobitki:-)

Wczoraj córa wstała o 10.30:szok: i w dzień juz nie spała. Wieczorem poszła spać jak zwykle, czyli o 22ej. A wstała dziś o 5ej:szok: Masakra.

roksi puszczasz dalej Natalkę bez pieluchy?

Wczoraj m odebrał zdjęcia z Fotojoker i się wściekłam. Oddałam 3 zlecenia po 200zdjęć. M zagląda do kopert, na szczęście jeszcze nie zapłacił, a tam w 2 kopertach zamiast odbitki na papierze matowym to na błyszczącym. Kolejny raz wywinęli nam taki numer. Tym razem m nie odebrał zdjęć i poprosił, zeby zrobili tak jak było w zleceniu. A facet mówi, że to będzie reklamacja i potrwa minimum dwa tygodnie zanim dostaniemy zdjęcia.

Witam!

Nigdy bym nie pomyślała żeby wozić Zosię na przednim siedzeniu:no:nawet jak się drze z tyłu to bezpieczeństwo jest ważniejsze. Też mamy znaczek na foteliku by montować z tyłu. Po co mi dobre auto z poduszką powietrzną, skoro musiałabym ją wyłączyć:confused:

ewa - zadam nieustanne pytanie o menu Wiktorii? ruszyło coś? ty się już tak nie denerwujesz ? konsultowałaś wyniki z kimś innym?

a ja Was chyba dobiję jak napiszę, że Zosia spała od 19.30 do 7.30 i teraz ma pierwszą drzemkę:-)

cześć;-)

u nas noce nadal wyglądaja tak samo od kilku miesięcy:no:, kilka pobudek w ciągu nocy:-(, radziłam się kilku lekarzy i nic mi nie poradzili:baffled:,

pooka wszystkiego naj:tak:

ewa, ale masz pecha do fotojokera:dry:, pisałaś że już kiedyś tez się pomylili, ja nie mogę narzekać;-)

tigger, chyba też spróbuje ze smokiem:tak:

reklama
Do góry