reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
cześć :-)

Moje dziecko o 3:30 w nocy stwierdziło, że czas wstawać :szok:. Jakoś mi się udało go przekonać, że noc jeszcze i trzeba spać, ale trochę wydziwiał - do łóżeczka, do łóżka, pić, itp. Wstał o 8:00, a ja o 10:00 :zawstydzona/y:.

Witam Panie :tak:

Jeju nie wiem co się dzieje ale ja jestem kompletna dętka. Wczoraj padłam przed TV ok 21 i spalam do rana z przerwą na mycie (bo mnie mąż pogonił). Dziś od rana mnie głowa boli. Pojechalam kupić coś do jedzenia bo w lodówce głównie światło .. ale jakoś nie miałam nawet weny żeby po sklepach chodzić. Skoczyłam za to na solarium bo chyba mi słońca brakuje i było tak fajnie...ech... Ale tylko 6 min bo dawno nie byłam a bledziok jestem.

Ja chcę już lata!!! Albo wiosny przynajmniej!!

Aaaa SOPPANA wszystkiego najlepszego !!!!! Ale mieliście wczoraj urodzinową wyżerkę :-D

Roksi a u nas sie wszystko topi może nie dlatego, ze jakoś ciepło ale nic nowego nie napadało a to co było juz jest rozjeżdżone / rozdeptane i paskudnie jest. Mam nadzieje, że za 2 tyg. będzie śnieg w górach bo mamy kulig z pracy i wyrywam sie po raz pierwszy od 3 lat chyba SAMA bez m i M :-p.

Blu znam ten ból z przedwczesnymi pobudkami chociaż o tej porze to M chyba jeszcze tak na dobre nie wstawał. Współczuję! Dobrze, że rano dał Ci pospac :-)

Idę poczytac bo M śpi. Miłego dnia!

debiutantko czyli co w końcu się odważyłaś? :-)

myśmy byli na kreatywce, a potem na zakupach
ledwo wlazłam z młodą i tymi torbami do domu a i tak jeszcze część została w aucie
kupiłam tego mopa Viledy co ma blue, czytałam o nim wiele pozytywnych opinii i wreszcze zdecydowałam się, mam nadzieję, ze będę zadowolona :tak:

młoda przysnęła w aucie i szybko z nią do domu leciałam, a ta teraz ani myśli o spaniu :baffled:

hej :-) u nas tez dzisiaj pobudka o 5rano :dry:przez telefon kolega meza postanowil sobie zadzwonic:baffled: i mala sie obudzila :angry:opierniczyl go ,ale co z tego jak dziecko juz nie spalo :angry:

debiutantko czyli co w końcu się odważyłaś? :-)

Agutek ale to tylko 1 dniowa wycieczka więc nie taka znów odwaga. Tak już zostawał. A noc bez M jeszcze nadal przede mną....:nerd:

Ja z M sama na zakupy juz wolę nie chodzić bo potem nie wiem czy koszyka pilnować czy M, który nie ma zamiaru siedziec w wózku (zakupowym). On jak to facet za zakupami nie przepada, Tola - kobitka to co innego - cierpliwa jest :-)

o nie, ona też wyskakuje z wózka :angry:
pierwszą część zakupów uspokoiłam ją kinderkanapką
a potem łapałam ją wyskakującą co chwilę z wózka, a na koniec trzymałam na rękach jak stałam w kolejce :-p

to u mnie w wózki spokój:tak: na koniec musi być lizak przy kasie:baffled: no ale trudno;-) z wózkiem spacerowym to moja chyba będzie jeździła do 5 lat:-D bo bardzo lubi:tak:

Debitantko znów pada śnieg u nas:baffled: i zrobiła się lekka odwilż także jest chlapa błotnista:wściekła/y:

Agutku moja dziś przysnęła na spacerze w wózku myślałam że ją szybciutko przełożę do łóżeczka a tu klops rozbudziła sie:baffled: usypiałyśmy godzinę:sorry2: ale pospała przynajmniej 2,5:tak:

Sandi do mojego m czasami tez wcześnie dzwonią:angry: dlatego teraz pilnuje by tel był przyciszony i leżał blisko pod ręką:tak:

blu to rozbójnik tak wczesnie:szok:

hej:confused2:

Witam padnięta po całym dniu nauki:confused2: czujecie ten dym z mojej czachy?????

Z spała dziś 3 h:szok:jasne, po co wstawać jak mamy nie ma:-p

agutekile dałaś za tego mopa?
daj znac jak się spisuje.

wiecie co...u nas lipa z tą YAMAHĄ:baffled: została dwójka dzieci, za miesiąc odchodzi babeczka i będziemy same, mamy przejść do drugiej grupy w ktrej jest JEDEN chłopczyk 3,5 roku, nie wiem czy nasze chodzenie będzie miało sens.....
kurcze no! a tyle się już nauczyła, tak fajnie jest...
mogliby w reklamę zainwestować:baffled:

reklama
madzikm dałam 79,99zł za mopa plus 36,99 za wiadro
komplet na allegro kosztuje 90zł plus ok. 25zł przesyłka, więc nie opłacało się na allegro kupować a właśnie była dostawa wiader w tesco, wcześniej same mopy były i już chciałam na allegro kupować

właśnie umyłam podłogi i już widzę, że lepiej jest niż ten standardowy mop
tamtym podłogi całe mokre były a tu mam już suche podłogi a dopiero co skończyłam myć
no i na koniec wrzuciłam do ciepłej wody z mydłem i przeprałam mopa więc nie będzie tak śmierdział jak ten tradycyjny
mam wrażenie, że znacznie lepiej zbiera brud

widzę, że i u was kiepsko ze zebraniem dzieciaków na zajęcia
u nas dzisiaj o dziwo 5 dzieci było!
ale właśnie też w ogóle się nie reklamują :no:
od lutego bedzie nowa instruktorka, a teraz robią remont sali i za tydzień nie ma zajęć, zobaczymy co tam zrobią, bo teraz taka stara bardzo ta sala była

ciekawa jestem czy się utrzyma u nas ta kreatywka

Do góry