reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej ,hej :-)Moje dziecko jeszcze spi ,obudzila sie o 9 zaczela ogladac bajki no i zasnela:tak:
soppana zdrowka,miłości,wszystkiego NAJ NAJ:-) no i duzo uśmiechu:tak::-D
Miloku bidulku nasz ,spij i odpoczywaj:tak::-)
Soppana myslalam o sklepie ,butiku bo ja mam srednie wyksztalcenie ogolne.
Lece bo ksiezniczka sie m oja wstala papa

reklama
Witka:-)

milokujuż naprawdę końcówka, może ją prześpij;-):tak::rofl2:

ewelinapraktycznie nic tu nie pisałam o Sylwestrze więc czytasz uważnie:) zajrzyj wiadomo gdzie;)

Segreguję zdjęcia na piechotę, czyli tworzę sobie foldery, tytułuję i umieszczam w nich odpowiednie foty, robię to na bieżąco:tak:
osobny katalog mam "do wywołania" i 200 fotek czeka:confused:, ale to od wiosny 2008 więc nie trzaskamy jakoś bardzo dużo.
oj chialabym bo wiecznie spaiaca jestem i na rzesach chodze ,ale mlody nei daje :-( i tak dobrze jak pozwoli mamie zmruzyc oko na jakos godzinke , kiedy bawi sie klockami . jak mu za dlugo to mnie budzi :-D

SOPPANA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

Witam:tak:
moja córcia dziś wstała o 6:30:szok: i oczywiście już śpi:baffled:

miloku kochana ostatnio urodziłaś przed czasem więc teraz w nagrodę urodzisz po czasie:-p:-D oczywiście żartuje:-p
Debiutantko ale dostałaś lenia z pisaniem:crazy: u nas przysypało ostro:szok: szczególnie w środę:tak: jak na razie to nie zapowiada się odwilż chodź już niektóre ulice są czarne:tak:
nio ja mysle
bo bym chyba zjadla wszystkich z nerwow:-D

100 lat dla soppany:-):-):-)
100 lat 100 lat

Agutku jakie zabiegi:confused: bo chyba coś nie doczytalam:baffled: związane z plecami:confused:

u nas dzisiaj dzień gotowania:tak: mój m upiekł chleb irlandzki, ja pleśniaka i jeszcze zrobiłam sałatkę z uszek:tak:
dziś mnie odwiedził pan z pzu i oczywiście nieźle przewietrzył portfel:baffled:

soppana sto latek :tak:!
hi, zmęczona jestem :confused: i zraziłam się czytaniem :tak:, znalazłam pożyczoną od mamy książkę "Dziewczyna komendanta" Pam Jenoff i wciungła mnie na maksa. Polecam!

miloku, trzymaj się, już pewnie nie długo :tak:

u nas tez idzie ocieplenie, trochę śniegiem sypnęło.... ale rano byliśmy po zakupy z małym w wózku i makabrycznie zimno było a Szymek nie lubi już w wózku jeździć, drze się :crazy:

ahoj :blink:

wogole to mamy jakiegos pecha od wczoraj :baffled:(mam nadzieje ,ze juz nie wroci) pierw ten lakier do wlosow ,wczesniej kupka nie ciekawa ,a jak wrocilam z pracy po 4 nad ranem to corcia nie spala :no::szok: chyba czekala na mamusie kochane moje sloneczko ,wiec jak sie ogarnelam i poszlysmy luli kolo 5! :szok:to Niunia obudzila sie dzis o 11:30 :szok:

reklama
Do góry