reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja Niunka ma chyba rozwolnienie :-( zrobila mixa jak nie wiem :-(az przelecialo z kazdej strony :-:)szok: poczekam jeszcze jak sie pojawi jeszcze jedna lub dwie takie dzis podam smekte ...ehhh jak to mowia jak nie urok to sraczka :/ a w dodatku dziaiaj ide wieczorem do pracy :angry:

reklama
witam.
cos zaganiana jestem. wlasnei obiad szykuje, wczesniej bylam z najmlodszym na spacerku, mialam nadzieje, ze zasnie, a ten nic:dry:

witam.
cos zaganiana jestem. wlasnei obiad szykuje, wczesniej bylam z najmlodszym na spacerku, mialam nadzieje, ze zasnie, a ten nic:dry:
moja tez nie spi :dry::rofl2:

narazie kolejnej kupki brak :-)ale wiecie co sie nam przydarzylo ,malowalam sie w lazience a Niunia w tym czasie wziela sobie lakier do wlosow i psiknela prosto w oczko ...eh:-(;(

Hej :-)Ja dzisiaj bylam w U.Pracy liste podpisac.Sandi biedna Niunia ,pewnie plakala.:szok:Zdroweczka dla Ignasia:-)Dobrze ,ze Piotrus juz zdrowieje:-)Lece pranie wieszac ,bo sie wyprało.

Dzwonie co chwile do chłopaków, aż sie m wkurza:) ale dzień minął spokojnie troche mial temperaturę w poludnie ale po leku zasnal i jak sie obudził to broił jak zwykle.
Ja sie nudze w pracy,nawet do czytania nic nie wzięłam, czytam BB :)

Witam wieczorem

Ostatnio się nie udzielam bo jakaś do kitu jestem i nic mi się nie chce :sorry2:. Czytam na bieżąco ale weny do pisania mi brak...

Tigger fajnie, że znów jesteś :tak:, bez netu dziwnie tak, no nie ;-)?? I Bogda się pojawiła :tak:. A przy okazji kiedy masz się "rozpakować"?? Później niż Miloku??

Sandi biedna Vanesska i do tego ten lakier do włosów...:-(.Nic jej nie jest??

Soppana a Ty bidulo tak długo w pracy siedzisz??

Agutku a o jakich mebelkach mówisz??Bo chyba coś przeoczyłam...

Roksi jak tam zima w Częstochowie? Bo u mnie jakby odpuszczała pomału co mnie jakoś specjalnie nie martwi ale przeraża mnie to błoto pośniegowe, bleee.

Widzę, że nam czytelnictwo kwitnie :-). Ja tez w ramach odpoczywania od kompa sobie czytam. Niedawno skończyłam Świat Książki - Mamuśki gotowe na wszystko - Produkt=
Fajna nawet, taki kryminał z humorem.

Teraz czytam Dom nad rozlewiskiem - Małgorzata Kalicińska - Merlin.pl i tez mi się podoba chociaż jest zupełnie inna od poprzedniej. Wczoraj a właściwie dziś czytałam prawie do pierwszej i się nawet nieco poryczałam :-).

Fredzik, ja nie mam jakichs specjalnych sentymentów i raczej nie wracam do przeczytanych książek więc możemy sie dogadać i wymienić jakimiś ksiązkami . W Wawie będę pewnie dopiero za kilka miesięcy ale mogłabym jakoś przez siostrę przekazać (ale też na Wielkanoc się z nią dopiero zobaczę) albo po prostu wyślę pocztą.

reklama
Ewelina ja mialam umowe do czasu porodu ,dostałam tylko zasilek macierzyński i koniec.Obecnie szukam pracy na pol etat ,najlepiej jak by dalo rade tu w Fordonie.Wczoraj do 1 w nocy pisałam CV no i zaczyna dzialac.Dzisiaj pojechalam z Mala do kuzynki na kawe ,no i tak sobie siedzimy ,a Julka zniknela no i sie okazalo ,ze my tu pierdu ,pierdu ,a ona se po klatce biega.Bo nie byly przekluczone drzwi ,to sobie otworzyla i poszla.Ale sie zdenerwowalam:szok:Ide na Gotowe na wszystko.

Ostatnia edycja:
Do góry