reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

mam struj na bal karnawałowy dla małej:tak: akurat byłam w tesco a tam jeden był taki mały:tak: sukienka i kapelusz czarownicy:tak: zapłaciłam uwaga 13zł;-)

miloku dobijesz do 40 tc;-)
Ewelina to prawda ze starych weteranek to chyba od początku wątku jest Agutek, Debiutantka,Bogna, Malaga, Miloku (ale chyba tak od połowy ciąży) i ja:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
no ja tu weteranka jestem straszna :-p
wczesniej jeszcze z rok na watku staraczek bylam jak sie psychicznie przygotowywalam do ciazy :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dobry wieczór
dołączam do ospałych :confused:
sorki że się nie odzywam za bardzo ale dostałam lek na zapalenie węzłów i ledwo dycham, niedobrze mi cały czas :wściekła/y: i w głowie mi się kręci. Pewnie dlatego na ulotce pisali, żeby auta nie prowadzić po nim.

miloku, bido, ale w sumie chciałaś styczeń nie? To daj młodemu jeszcze chwilkę ;-)

Sandi ja tez raczej jestem nocny marek.
Dzisiaj bylam przeswietlic zabek moj ,bo wczoraj bylam u stomatologa,chyba mnie czeka leczenie kanalowe,pewnie kasy pojdzie:confused:Jutro rano jade pazury zrobic:-)
Ja tez ostatnio taka jestem do d..,to chyba ta pogoda wiosny i sloneczka brak.

reklama
Do góry