reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja były tańsze niż na tej stronie bo w sumie za ta cenę miałam skrzydło i ościeżnicę (chodzi mi o futrynę i te listewki maskujące) ja mam szybę hartowaną i nawet sprzedawca w sklepie walną pięścią z całej siły i nic sie nie stało:tak:
Madzikm na pewno musi być mega gruba szyba:tak: więc ciężka do zbicia;-) bardzo mi się podobają:tak:

też dlugo czekałam ja zamawiałam na koniec grudnia i pamiętam że wprowadziliśmy sie po 10 stycznia i mieszkaliśmy jeszcze miesiąc bez drzwi (futryny były a czekaliśmy na skrzydła)

reklama
Cześć:-))
Moje dziecko już kolejny raz nie śpi w dzień:szok: Czy tylko moje tak ma? Wieczorem też nie chce spać, mało je (to akurat żadna nowość) a mimo to ma tyle energii.

hej:-)
jeśli cię to pocieszy to u nas tak samo, coraz rzadziej pada w dzień :-(

wczoraj byliśmy w knajpce, fajnie było, taka cisza :happy:
co do pościeli - uwielbiam korę
co do CLA - tak jak pisze madzik, samo nie zniknie :crazy: a szkoda ...
madzik, roksi, drzwi super a powiedzcie czy one mają fakturę drewna czy takie śliskie są? chodzi mi o to czy są błyszczące czy mają delikatne żłobienia?

moje kilogramy bardzo mnie polubiły :crazy::crazy::crazy: i opuścić mnie nie chcą za żadne skarby i niezależnie co im robię :baffled:

Fredzik moje są matowe:tak: ale wyżłobień nie mają:no:
madzikm ma takie wypasione a ja mam takie tańsze:tak: babka w sklepie powiedziała nam że "tańsze czy droższe jednakowa tektura! jedynie drewniane drzwi można inwestować" w sumie jestem zadowolona z nich:tak:

ja mam z tej firmy Classen - stolarka - drzwi wewnętrzne, drzwi MDF, orzech, wiśnia, klon
pamiętam że u nas w Praktiker też były:tak:

Ostatnia edycja:
dzień dobry

Sandi żeby tak można było przerzucić trochę kilogramów to ja bym chętnie przyjęła :-) bo jestem na etapie nabierania wagi :-D A poważnie, zważyłam się niedawno, mam niedowagę i postanowiłam przytyć. Zaczęłam od pączków z czekoladą i budyniem z orzechami na II śniadanie w pracy :-D
u mnie jedzenie pączków nie pomaga. nadal mam niedowagę. ale to nie znaczy że nie mam kompleksów. skóra mojego brzucha jest o 2 rozmiary za duża, poza tym mam pociążową przepuklinę kresy białej (ale za żadne skarby nie pójde pod nóż :no:)

jeśli chodzi o pościel to też przymierzam sie do kupna większej i takiej "dorosłej " poduchy bo młoda na razie ma taka niemowlęcą, płaską:zawstydzona/y:

moja też ma ciągle tę niemowlęcą poduszkę

może kiedyś w końcu wybiorę się u nas do sklepu i coś wreszcie wybiorę :rolleyes2:

ewa, fredzik u nas to samo. Najpierw myślałam, że to zmiana sposobu usypiania tak na Wojtka podziałała, że nie chce zasypiać w ciągu dnia. Ale teraz widzę, że jak jednak padnie w ciągu dnia to potem mamy śpiewy i szaleństwa w łóżku do 22.00. Wole więc, żeby w dzień nie spał, pada wtedy o 20 i jest spokój.

reklama
Witam
moja nie wytrzymałaby bez spania do wieczora:no: drzemkę ma taka ok 1,5-2 godzin:tak:
odkryliśmy przyczyny histerii kąpielowych;-) moja córa zawsze stała w wannie a woda leciała z prysznica lub siedziała w misce i woda leciała z prysznica:tak: okazało się że teraz nie lubi prysznica i woda musi lecieć z kranu:tak:

Do góry