reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dobry wieczór

ewelinalepiej się czujesz?

milokuja 7 tyg. po cc nie mogłam drgnąć, oderwać nóg od ziemi.

bluei znowu brawa dla Karolka:-)

a Z szpanuje, że zna kolory:-) i gada: "ooo czerwony, ooo zielony itp":-)
co do imion to Gogo i Madzia już od pół roku:tak:

taki zastój teraz w urodzinach Marcowiątek???

chciałam popisać trochę z październikówkami ale tam poronienie za poronieniem:szok::baffled: normalnie nie czytam ich bo aż panikuje:baffled: nie mogę doczekać się wizyty:baffled:

w niedzielę mamy występ w politechniku teraz muszę skonstruować trąbę i uszy słonia:-D ciekawa jestem jak występ pójdzie :-D

Witam sie wieczornie:-)
Roksi kto będzie słoniem :-D:confused:
co do forum to NIE CZYTAJ (ostatnio czytałam do czego jest zdolna nasza podświadomość - aż strach sie bać :szok:;-))
oglądam YOU CAN DANCE kupa śmiechu :-D

też oglądam:tak: górnik wymiatał:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ten z Ukrainy;-) jak dwudziestoletni kochanek Madonny:-D miodzio:wink:
Z Ukrainy nie widziałam, ehh Roksi tak zachwalasz, że zaczynam żałować, że włączyłam na koniec:-D
Za to dziewczyna, która spadła ze sceny była the best, to się nazywa zrobić dobre wrażenie:szok:

reklama
Z Ukrainy nie widziałam, ehh Roksi tak zachwalasz, że zaczynam żałować, że włączyłam na koniec:-D
Za to dziewczyna, która spadła ze sceny była the best, to się nazywa zrobić dobre wrażenie:szok:
Żałuj kochana żałuj:-p:-p:-p:-p:-p:-p
samego upadku laski nie widziałam tylko m mi mówił biedna :baffled: dobrze że nic sobie nie zrobiła:tak:

Do góry