reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

[FONT=&quot]DZIŚ NASZE ŚWIĘTO-DZIEŃ KOBIET[/FONT]

[FONT=&quot]Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej baby z samego rana.
Niech dzień cały będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki.[/FONT]

reklama
Witam:-)

Świętujmy dziś kobietki duże i małe!!! niech nam faceci poddanymi będą:rofl2::-D:rofl2::-D

bluco za furka? pewnie już 4 drzwiowa;-)

agneszdrówka dla córuni:tak::tak::tak:

agutekto takie kinder party? uwielbiam ale u kogoś:rofl2: szok ile potem roboty:sorry2: atrzeba posprzątać przed bo goście przecież przychodzą a "po" to już szkoda gadać:dry:

JMMnie daj się!!! gorzej z odcycaniem czy ze spaniem u siebie?

blue fajno :-)
madzikm raczej nie kinder party tylko znajomi się zjechali...miało być 7 dzieci, ale się pochorowały i się zrobiło 3 :-D

a ja zaraz będę wcinać pyszny kebabik w bułce..mniam mniam :-p mąż pojechał kupić :-)
właśnie wróciliśmy z kina - byliśmy na "Kochaj i tańcz, fajny filmik, dużo fajnej muzyki :tak:

właśnie wróciliśmy z kina - byliśmy na "Kochaj i tańcz, fajny filmik, dużo fajnej muzyki :tak:
Agutku własnie miałam się wybrać na ten film z moja psiapsiółką ale u nas cały weekend zarezerwowany:baffled: brak miejsc :baffled: tancerz ze szkoły do której chodziłam na taniec brzucha tam gra więc szkoła wynajęła dużo sal:baffled: czyli polecasz:confused::confused::confused:

reklama
JMMnie daj się!!! gorzej z odcycaniem czy ze spaniem u siebie?
zdecydowanie z odcycaniem. :zawstydzona/y::dry:nie wiem co sie jej ostatnio stało ale jak przychodzi wieczór robi sie marudna, rozkrzyczana, płaczliwa...:baffled:
a to nie chce sie kąpać a to w wannie marudzi (dzis była awantura jak jej zaczęłam włosy płukać:szok:) zasnęła u siebie po 21 ale szczerze mówiąc jeśli chodzi o odcycanie to dzisiaj sie poddałam bez walki. nie wiem zterroryzowała mnie dwulatka, to co to będzie później:confused: jeszcze sie babcia - obrączyni wtrąciła jaką to ja dziecku krzywdę w tej łazience robię :wściekła/y:
Madzik, Toyotę Corollę 5-drzwiową :tak:
WOW :happy:
a ja np. jeżdżę starym seatem ibizą i ostatnio mi zdechł akumulator jak miałam wracać z pracy i dreptałam pieszo :tak::-D
Serio? Ja myślałam, że to jakaś szmira :baffled:.
ja też tak myślałam a ponoć dobry :tak::-p:-p
aha
Fredzik super wierszyk:):):)

Do góry