reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hello :-)

U nas wczoraj po południu był upał, a dzisiaj też ma być ładnie i ciepło. Ja miałam ciężki weekend, bo m siedział w pracy od rana do późnego wieczora i młody mi trochę dał popalić :baffled:.

Wczorajszy tekst mojego dziecka: "Mamusiu, nie ubieraj Karolka. Mama jest nieeemożliwa" :-D.

Hej

Blue, a zapisujesz gdziesz teksty swojego synka:confused:, możesz załozyć taki pamietnik;-), ja planuje coś takiego, ale mój na razie nie rzuca tekstami:no:

Piotrus za to podpatrzył u jakiegos kolegi chyba:confused:robienie jaskółki:-D, podnosi tylną nózkę, rozkłada rączki i mówi da dam (no takie fanfary:-D) ,
no i tańczy solówki, usłyszał na YCD, bo ogląda z nami:szok::sorry2:, zabawnie wygladaja te jego wygibasy:-)

a ja mam troche roboty, bo włówki nawiozłam od mamy w postaci zieleniny,
obmyslam więc obiadki, oby to wykorzystac i jak najmniej kupować;-)

a my rano pospacerowałyśmy ale się chmurzyło i grzmiało więc zwiałyśmy do domu:tak: teraz jak słonce świeci jak lampa to młoda śpi:baffled:

Ja mam taki album, w którym wklejam zdjęcia, wpisuję ważniejsze daty i powiedzonka młodej :tak: wczoraj ściągnęła kapcie i się śmieliśmy, że śmierdzi i pytam się komu śmierdzą nogi a ona "mi i cioci" - to do siedzącej obok mnie dziewczyny mojego brata :cool2: mam tylko spore zaległości w wywoływaniu zdjęć :baffled:

zastanawiam się co zrobić z drzemką dzienną, bo śpi nawet po 3h-3,5h a wieczorami chodzi spać o 21.30:baffled:

hejka :-) dzisiaj ostatni dzionek do pracy i jutro mam wolne :-)

Soppana - chrzest bedzie w Pl w Bdg :tak::-)

Ja mam taki album, w którym wklejam zdjęcia, wpisuję ważniejsze daty i powiedzonka młodej :tak: wczoraj ściągnęła kapcie i się śmieliśmy, że śmierdzi i pytam się komu śmierdzą nogi a ona "mi i cioci" - to do siedzącej obok mnie dziewczyny mojego brata :cool2: mam tylko spore zaległości w wywoływaniu zdjęć :baffled:

zastanawiam się co zrobić z drzemką dzienną, bo śpi nawet po 3h-3,5h a wieczorami chodzi spać o 21.30:baffled:
heheheh
ja od ciazy z tristanem nic nie wywollam :((
i jakos zabrac sie za to ni emoge

ciesz sie tym spaniem bo moje chlopaki po 20 minut spia albo wcale (tristan)
a gabis tez juz zaczyna
robi sobei 2 ,3 20 minutowe drzemki
ale za to nocke spia cala od 19 do 6,7

Cześć dziewczyny :-)
Nie zaglądam, bo korzystamy z pieknej pogody i siedzimy na działeczce.

Dziś przeszła u nas burza, pognała nas do domu, jutro za to bedzie się fajnie plewiło ;-)

Piszecie o zdjęciach, ja mam ich tysiące, a jeszcze ani jednego nie wywołałam, nawet na płytach nie mam posegregowanych, jakoś mam lenia i nie mogę się do tego zabrać :zawstydzona/y:

Uciekam już spać, zmęczenie bierze górę
Pa

reklama
bo nastała era cyfrówek i się pyka tony zdjęć, nie to co na kliszy max.36 hihi :-D

dzień dobry tak w ogóle, u nas kolejny szary dzień :rolleyes2:

Do góry