reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Sandi sama nie wiem:confused::baffled: młoda jest taka uparta:baffled: jak była u niej koleżanka i siadała na nocnik i pokazywała jak się siada i mówiła "talia teraz ty zrób sisi":-D moja oczywiście udawała że nie słyszy:baffled:
no widzisz ,moja tez jak ja chcialam to nie bylo mozwy wogole o siadaniu ani na nocniczku ani na kibelku :no: pozniej po jakims czasie kilka razy w tygodniu majac pampersa zawolala ,ze chce siusiu :tak:wiec tak po ktoryms razie jak sama wolala ,zamiast pampka zalozylam majtusie i tak juz zostalo :tak: choc jeszcze pare razy zdarzylo jej sie popuscic :tak: ...teraz juz sie nauczyla :tak: ale widzisz nie wiem jak to ujac :sorry2: "sama sie nauczyla" :sorry2:?!

reklama
Sandi u nas jest jeszcze jeden problem że młoda rozbiera się z pampka:baffled: siknie raz lub w ogóle i go ściąga:baffled: nieraz zapomni i chodzi dłużej ;-)

Dzień Dobry :happy2:

Pogoda do bani, co za dużo deszczu to niezdrowo :wściekła/y:

Roksi nie zazdroszczę zalania łóżka, mam nadzieję, że u nas z tym koniec .
Na każdego przyjdzie pora :tak:

Blue u nas też leje, a miałam takie plany....

Sopapana na kiedy masz termin ?

Miloku
to gratuluję suchości :-)

Agutek fajny pomysł z tym prezentem :tak:

Kuxa witaj :happy2:

A jak nie będzie brała ślubu? :-D:-p Agutek, ty wszystko masz zaplanowane na 30 lat wprzód :-D:-D:-D. Ale pomysł z albumem bardzo fajny :tak:

Kuxa, witaj :tak:
to jak zacznie swoje dorosłe życie i się od nas na stałe wyprowadzi...generalnie jak już będzie dorosła :-) ewentualnie myślałam też o 18-tce :-)

jak ja wam zazdroszcze tego nocnikowania....
ja probowalam jakis czas temu, jak zauwazylam ze Xawek przychodzi i mowi "ee" pokazywal na pupe itp... no ale za chiny nie chce usiasc na nocnik.... chipsy sobie tam wolał chowac, wiec schowalam
pare dni chodzil w majteczkach w dzien ale jak nasikal to tylko spojrzal na kałuże, zrobił krok w bok i dalej sie bawił. wiec poczekam do lata i bedziemy biegac na golasa

no i prawie mi nie gada... zna moze z 10 slow... albo mniej...
mama tata(ale do niedawna jeszcze bylo mu wszystko jedno i mowil na tate mama i odwrotnie), baba ania (Hania) dada (dziadek) amam, łełe(picie), łała(jabłko)pupa, mimi(MiniMini),dimdam(JimJam), bia(BabyFirstTV)
tragedia z tą mową, no ale pediatra powiedziala, ze chlopcy niby później, i do 3 lat nie mam co sie martwic....
ale jak mi kolezana pokazala filmik jak jej szkrab (w dokladnie tym samym wieku bo dzieli ich moze kilka dni) spiewa "jestesmy jagódki" i mowi "opowiem ci bajke jak kot palił fajke" to mi szczena opadła poprostu... no cóż narazie pozostaje mi czekac

hej:-)

Soppana, a jak twoje kolano? dokucza?
buziak dla Ignasia:tak:
czasem, jak wstaję, chodzę po schodach itp:-( byłam dziś u ortopedy (prof :szok:) i powiedział, że niestety stawy mogą dokuczać (głownie kolana i biodra) do końca ciąży, mam uważać na urazy, nie obciążać, nic poza opaską na kolano nic nie dał, ew. apap gdyby mocno bolało:baffled:
A termin mam na 18-20 września, więc pełnia lata akurat na koniec przypadnie, a w ten weekend ma być nawet 30 stopni:szok:

soppana moja przyjaciółka ma termin na 1 września i bardzo narzeka na bóle kręgosłupa:baffled: a mnie dokucza kość ogonowa i kości miednicy:baffled: doktor powiedział że przy drugiej ciąży te bóle są mocniejsze:baffled:

reklama
Soppana współczuję, ból stawów nie da się porównać do niczego.
Stawiam na północ ;-)

Mnie pobolewa kręgosłup od dłuższego czasu, ale staram się żyć bez tabletek.
Znów nikogo nie ma, o której chodzicie spać ?

Do góry