Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
kuxa, ja mam taki domek-na biurko z miejscem na notatki, niewykorzystany lezy, przyslij mi adres na PW, to ci go wyslę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Spodziewam się jednak, że kryzysy będą jeszcze przychodzić - przynajmniej czytałam, że często są lepsze i gorsze momenty zanim dojdziemy do perfekcji ;-)
... u nas tez tak na poczatku bylo ,ze pampek na spacer i na noc ,ale zdarzalo jej sie popuszczac wlasnie ,pozniej stwierdziam ,ze moze jej sie "miesza" kiedy moze siusiu zrobic "w majtki" ,a kiedy nie i powiem Ci ,ze chyba tak faktycznie bylo bo od kiedy przestalam pampka zakladac na spacery to pieknie wola i raczej nie popuszcza
:-) i siusiu na dworze tez zrobi
biore ja na rece i mowie "no rob siusiu" pieknie robi i mowi "juś" :-) ,ale myslalam ,ze z tym problem tez bedzie bo nieraz jak sobie cos wymysli to szok - np. chce na kibelek zrobic to jest koniec ,ani nocnik ,ani nic innego nie wchodzi w gre 

Ciągle zapominam spojrzeć ...... i zrobić co mam do zrobienia. Mimo , że zapisane w stu miejscach , nawet na lodówce i d... .
co prawda jeszcze po swojemu mówi ale już dużo mniej
nie wiem jak moją przekonać że nocnik nie gryzie