reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

u nas pogoda na dwoje babka wróżyła ale i tak koczujemy w domu bo Sz. warszawski klimat nie służy i już jest przeziębiony nieźle, wczoraj miał 38,5 gorączki :angry: a nad morzem czasem był taki lodowaty wiatr wieczorem, cały dzień na dworze i zdrowy a tu.... :baffled:

hmmm... ja też kupiłam hula hop:-p nakręciłyście mnie a m się śmieje ze mnie:-)

madzik, super z pieluszką, mój chwilowo się cofną :-( ale co tam poczekam (bo niby jakie inne wyjście mam;-))
jak mam opisać jak Sz. się ubiera:baffled: body (jak czasem mu daję) nie umie zapiąć, trzyma zatrzaski i szarpie za nie i jest "mama momóż":-D
ta pani terapeutka od IS mówiła, że tak szybko się nauczył bo to był jego sposób na "uspokojenie" skóry (tzn. tarcie skóry poprzez ubieranie i rozbieranie się).

Agutek, mała musiała słodko z tym dywanem wyglądać :-D

A poza wszystkim mam doła bo mi dziewczyny przenoszą klubik Sz. na jakieś zadupie gdzie bez samochodu ani rusz. I wszytko byłoby ok, m by mi zostawił auta ale ta moja cholera wychodzi z fotelika samochodowego w ciągu 3 min od ruszenia:wściekła/y: i co ja mam zrobić jak od od momentu jak oczy otworzy to jest "do dzieci i do dzieci":eek: stadną istotę mam ale rozumiem go bo ja też bez ludzi nie funkcjonuję. Ech

miłego dnia

reklama
hejo,
głowa mi pęka:wściekła/y:

niestety bylismy u dermatologa z łapakami Piotrusia, bo nie było poprawy:no:, dostał krople Allertec i maść ze sterydami, kuracja ok 2tygd:-(

Roksi, poczytaj Harlana Cobena, to taki łagodny Grisham:-D, np w głebi lasu, nie mów nikomu, to takie kryminały;-)

Fredzik, zdrówka dla Szymka:tak:

Agutek... mi jeszcze smok nie przeszkadza bo tak jak mowie nie ma na niego strasznego parcia. jak jest to fajnie, a jak sie zapodzieje to tez zadna strata... wiec kiedys sie zapodzieje na dobre ;-). co do Hula, naprawde to z tesco wystarczy, one nie sa z takiej okrągłej rurki tylko jakby pół walec, ze przy ciele masz tą płaską powierzchnie. i są naprawde dobre, dlugo nim kręcilam. a jak juz chcesz profesjonalne to w sklepach z artykułami do gimnastyki artystyzcnej mozna kupic, np drewniane. tylko niestety troche kosztują

MadzikM nie zniechęcaj sie, u mnie tez pierwsze tygodnie bylo wiecej schylania. a potem sie rozkrecilam :-)

Roksi współczuje apetytu na slodkie, ja z Kubą to zarlam sledzei i ogory, a z Xawkiem tylko slodkie.... potrafilam zjesc 2 pudla czekoladowych ciastek (pudła !!) i mimo ze mi juz sie ulewalo dalej pchalam.... straszny łakomczuch byłam

Widze dziewczynki ze o książkach temat... ja wczoraj sie usmiechnelam do Biblioteki Publicznej i mam 5 ksiazek o wychowaniu dzieci psychice itp itd... normalnie bede sie na Supernianie kształcic.... ale duzo juz ciekawych informacji wyczytalam....
a Ł jest zadowolony bo nie wydalam 200pln na ksiazki tylko je wypozyczylam :D

hej, moje dziecko od jakiegoś czasu wstaje punkt 5.15 i nie wiedzielismy dlaczego:eek: a tu dziś ja się obudziłam wcześniej i nagle słyszę budzik u sąsiada:wściekła/y: nie głośny, tylko taki upierdliwy:baffled: i za chwilkę Ignaś woła "mamusia tawaj":eek: na szczęście za chwilę zasnął
Ewelina my tez mamy allertec i maści robione, ale u nas to już przewlekle:-(
W temacie odchudzania;-) mój M właśnie jest w trakcie diety:-p miał problemy z woreczkiem żółciowym i dostał od lekarza skierowanie do poradni leczenia otyłości, musi zgubić przynajmniej 30 kg:szok: dla zdrowia, nie urody:-) dostał wspmagacz i dietę 1500kcal:eek: a ja mam teraz straszne chętki na słodycze i muszę się ukrywać:-D żeby go nie kusić:-) hehehe wczoraj pochłonęłam chałwę w drodzę ze sklepu:-D

o rany, cóż za konspiracje
Mój Ł mi nie szczędził widoków i zapachów :-)
a ja jak juz nie moglam to kostke gorzkiej czekolady wcinalam... moze twój M by mógł gorzką czekolade jesc, tak np. kostke w trudnych chwilach? jak ja nigdy gorzkiej nie lubilam, tak sie przyzwyczaiłam i jak sie clzowiek od slodyczy odzwyczai to i gorzka jest calkiem slodka.... a coli jak sie napije normalnej to aż mnie skręca z cukru :-)

a jaki wspomagacz dostał jeśli moge spytac?

Kuxa, afibron się chyba nazywa:baffled: a mój M generalnie nie lubi słodyczy, on mięsny raczej jest,ale teraz po tygodniu ma chyba jakiś kryzys, więc wolę go nie kusić. Jem razem z nim warzywka gotowane na parze, mi to też wyjdzie na zdrowie:-) nie kupowaliśmy parowara tylko taki wkład do garnka i do tego patelnię grillową:-)

Dzień dobry,my juz na nogach,ale nie bylo pobudki 5.15,bo ok 3 włączyłam cicho radio :-) Ewelina, musimy uważać na konserwanty,kwaśne i detergenty.

reklama
hejka :-)
Dziękujemy za gratulacje:-) sukcesów ciąg dalszy:-)
wczoraj założyłam na dłuższą podróż i było tak jak sandi pisała czyli popuszczała po zdjęciu pieluchy:sorry:
i dalej nie wiem co robić w sklepie czy w kościele:eek:
ja nie zakladam juz wogole :no:;-) nawet na dluuugie spacery czy wyjazdy :no: ostatnio bylam z nia na zakupach i zachcialo jej sie w sklepie gdzie nie bylo wc dla klientow - wzielam ja szybko na raczki i poszlam przed sklep na trawke zrobila i wrocilysmy :tak: wczoraj bylismy na wyjezdzie i tez pampka nie bylo :no:;-)

Do góry