reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej, ja niestety złapałam katar od Ignasia, z tym, że u mnie to na zatoki padło, więc głównie leże i jęcze:-p a ponieważ jest gorąco to tym bardziej marudzę:confused:
na szczęście remont już za nami, jeszcze tylko łóżeczko musimy kupić i gdzieś je ustawić:baffled:
U nas z nocnikiem też różnie bywa, najgorsze jest to, że M z czystego lenistwa czasem zakłada młodemu pampka:wściekła/y: doprowadziło to do tego, że zapomina zawołać, jak zapytam czy chce to zawsze zrobi, ale sam z siebie nie pamięta:dry:
kupa niestety do pampka, wycwanił się skubany i robi rano jak ma jeszcze pampersa z nocy:confused:
Blue, ja piłam na początku rozpuszczalną z 1 łyżeczki, ale miałam po niej zgagę:confused: teraz przerzuciłam się na taką mieszaną, pół zbożowa, pół naturalna i dużo mleka:-) ale tylko rano
OK wracam do marudzenia, bo mi M nie chce dać big milka:-D

Dzień dobry :)

Ochłodziło się dzisiaj.. może to i dobrze, bo się nie będziemy gotować w samochodzie..

Nie śpimy od 5, młody wyspany a my nie :baffled: Mąż jeszcze pochrapuje, nie może się zwlec z łóżka :baffled:

O ja raz na tydzień? U nas w górach było 2 razy dziennie, a normalnie raz dziennie to podstawa.
Rzadko się załatwia Piotruś. Ale może taka jego uroda.
No niestety, na dobre mu to nie wychodzi, bo kupkanie to dla niego stres straszny :szok:

Gratulacje dla Potrusiów za nocnikowe postępy:tak:
Dzięki ;-):-)

Fredzik - i u Was postępy, gratuluję :-)

Miłej niedzieli Wam życzę :)

hej:tak:
znów poszłam spać o 2:baffled: ale czuje zbliżający się finisz:sorry2:
zmykam umyć włosy bo od tynku są sztywne jak po najlepszym lakierze do włosów:-D

aha przedwczoraj do mieszkania wleciał chrabąszcz mloda krzyk:baffled: i wmówiłam jej historyjkę że robal wleciał bo poczuł zapach sisi na podłodze (akurat zesikała się na podłogę:wściekła/y:) i od wczoraj siada na nocnik:tak: nawet z efektami:tak:

Agutek Tkkurila super:tak: a jak ładnie na ścianie wygląda ma taki połysk:tak: szkoda że cena szalona ale widać że za dobrą jakoś:tak:

dzień dobry :-)

u nas też dzisiaj już chłodno...szkoda, bo w planach mieliśmy /gdyby prognoza jakimś cudem się nie sprawdziła :-D/ jechać nad jezioro :sorry2:

gratuluję postępów nocnikowych dzieciaczkom :-)

moja młoda znalazła ostatnio w szufladzie 2 stare smoczki, jeszcze z czasów jak miała kilka miesięcy i do mnie "o didi! dobry jest" - spróbowała go i zaskoczenie, bo smaku soli nie miał :-D powiedziałam, że pewnie że niedobry i dałam drugi, który był zamknięty w osłonce by spróbowała :-p nie mogła go złapać buzią, więc oddała a ja wyrzuciłam do śmieci :-D muszę jeszcze wyrzucić dwa z ostatniego okresu, które używała, bo wrzuciłam kiedyś do kuferka i tak leżą...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej :-) Niunia tez odsmoczkowana od jakis 2tygodni :tak:ale mam obawy ,ze jak pojedziemy do Pl i zobaczy u mojej siostrzenicy to bedzie tez chciala :sorry2:hmm ...zobaczymy jak to bedzie :cool2:

a powiedzcie kochane jaka pogode zapowiadaja na najblizszy tydzien?:confused: Ewela , Agutku Was szczegolnie prosze o prognoze ;-)bo Wy najblizej ;-)

reklama
U nas dziś leniwa niedziela. Ignas chwile był na podwórku,ale rzucał we mnie kamieniami i za kare musiał iść do domu! Ostatnio bywa niegrzeczny,tak jakby słowo "nie wolno" nie istniało! Sandi,podobno ma być burzowo i już nie tak upalnie,ale kto wie :-)

Do góry