reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blue, teraz oficjalnie już gratuluję :tak: śliczna, a ma być chłopiec czy dziewczynka? czy nie ma znaczenia?

magda, czemu szukasz lokum?

reklama
Blu śliczności malutkie:tak: cała mama jak się patrzy:-p
Sandi dobrze że nie wrzątek:tak: ale niezły jest strach jak się coś dziecku dzieje:szok: normalnie paraliż:szok:

dziewczyny dzisiaj normalnie prawie zeszlam na zawal :-(Mala wylala na siebie kawe :-(normalnie nie potrafie tego opisac jakie mialam odczucia-przerazenie-strach szok! na szczescie byla to rozpuszczalna ,ktorej moja mama nigdy nie zalewa zaraz wrzatkiem i maz zdarzyl juz dolac do niej mleka i nic sie nie stalo ufff:no: ale dojsc do siebie nadal nie moge :-(

Wiem, co przeżyłaś, bo my przeżyliśmy to rok temu, tylko trochę poważniej, bo skończyło się szpitalem i opatrunkami
Fredzik nie chcę się nad tym rozwodzić, przepraszam...

Ostatnia edycja:
Hello :-)

Byłam rano sobie zrobić badanka. 4 probówki krwi mi pobrali :szok:.

Fredzik, fajnie by było jakby była dziewczynka. Ale jak będzie drugi synek, to też spoko :-)

Miejmy nadzieję, że Agutek po szkoleniu do nas wróci ;-)

ale gorąco, a ja jeszcze prasowałam:baffled:, na szczęście mały pospał i nie musiałam uważać na niego:tak:,

Blue, co do drugiego maluszka, to np. ja byłabym w rozterce, bo fajnie jak dziewczynka do pary:-D, a fajnie też jak drugi chłopak, bo razem pokój mogą mieć:-D, a gdybym była w ciąży, to pewnie i tak byłoby mi wszystko jedno:-p i to i to kochane:tak:;-)

reklama
Do góry