reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wojtek w żłobku. Za 2 h go odbiorę. Olał mnie i poleciał do dzieci, nawet sie nie pożegnał. Niewdzięcznik;-)

Roksi ja też lubię mieć książki w domu. Często wracam do niektórych. Tylko drogie są niestety książki strasznie.
Jak Cię korci , żeby coś kupić to kup Chłopca z latawcem, tego samego autora, też afgańskie klimaty.

Ja wypożyczanie książek z biblioteki bardzo lubię. Tylko mam taką tendencję, że nie mogę się potem wybrać, żeby oddać. No i w efekcie zawsze karę płace.

reklama
Magda ja tak lubię zapach nowej książki:zawstydzona/y: i lubię mieć ją w domu:tak: takie zboczenie:sorry2:

blu nie ma problemu jak nie znajdziesz to też mogę przesłać:tak:
ja też, dlatego min raz na miesiąc kupuję sobie książkę ;-)
choruję na Coelho ;-)
Ja wypożyczanie książek z biblioteki bardzo lubię. Tylko mam taką tendencję, że nie mogę się potem wybrać, żeby oddać. No i w efekcie zawsze karę płace.

hehehe.... miałam tak w młodości. Na szczęście tak lubię czytać, że jak tylko skończę dwie z czterech wypozyczonych książek to idę je oddać i wypożyczam następne. Teraz mam 3 do przeczytania swoje wiec muszę szybko przeczytać te z biblioteki i oddać, żeby zająć sie tamtymi ;-)

u nas rota panuje:szok: sistra moja mówiła że u niej w klasie 7 osób chorych na jelitówkę:szok:
ja dziś kupię te żelki z witaminami co pisałyście o nich;-) w sumie moja witaminy dostaje w postaci owoców i warzyw ale taka dawka w okresie jesienno zimowym się przyda:-)

Ignas dostaje tran codziennie juz ponad rok,ale czy pomaga trudno powiedzieć. Dzis gorączki nie było, wiec poszlismy na spacer do parku. Ignas jaki dumny pchał wózek :-)

reklama
Do góry