reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witka!

Dzięki za troskę:-) okazało się, że to nie ospa tylko niezidentyfikowana wysypka, w izolatce czekała z nami dziewczynka, która miała ospę także wypatruję kropek:sorry:
Wczoraj wieczorem były wymioty - już nie wiem co o tym wszystkim myśleć:eek:

soppana super teksty ma Ignaś:-D
Zosia zawsze na pytanie ile mnie kocha odpowiada 5 kilo:-D

sandi co mężulo przeskrobał?:rofl2:

dziewczyny jak się usuwa zdjęcia z fotosika, wiecie? bo mam już pełno a chciałam Wam pokazać co nie co;-)

Witka!

Dzięki za troskę:-) okazało się, że to nie ospa tylko niezidentyfikowana wysypka, w izolatce czekała z nami dziewczynka, która miała ospę także wypatruję kropek:sorry:
Wczoraj wieczorem były wymioty - już nie wiem co o tym wszystkim myśleć:eek:

soppana super teksty ma Ignaś:-D
Zosia zawsze na pytanie ile mnie kocha odpowiada 5 kilo:-D

sandi co mężulo przeskrobał?:rofl2:

dziewczyny jak się usuwa zdjęcia z fotosika, wiecie? bo mam już pełno a chciałam Wam pokazać co nie co;-)

czyli nadal może być ospa jak była młoda narażona
co do fotosika u mnie przy zdjęciu jest opcja usuń

Madzik, co za pech:sorry:,
ale z tym wykluwaniem się, czy zarażeniem ospy, to różnie jest, Piotrka kuzyni, z którymi się bawił prawie2tyg temu, nadal nic nie mają, może się nie zarazili:confused2:

ale mam lenia:eek:, a na dodatek jestesmy sami z Piotrusiem:-(

dzień doberek ;-)

Witka!
niezła ta Twoja córka...
co do fotosika to tak jak któraś juz tu pisała, ale po co usuwać, skoro chcesz pokazać? Nie lepiej linka wrzucić?

ale mam lenia:eek:, a na dodatek jestesmy sami z Piotrusiem:-(

ja dzis też lenia mam, nawet na spacerku nie byliśmy

hej kobitki
jestem padnietea a tristan daje ostro popalic
czy to znowu jakis etap buntu ??
kluci si epyskuje , bije mnie gabrysia , sika w gacie od 2 dni , no okropny .
nie wiem czy to prze przeprowadzke i przez to ze malo czasu dle nie go mam , czy co
koszmar jakis
wszystko mama musi robic
i jak jak taki wol
gabrysia na rekach tristana przy nodz e,albo na dugiej rece a jak ewentualnie ktorycs zwolni mi rece to pakuje ,albo ropakowuje
dzisiaj w szkole zaslablam z przemeczenia
nie daje juz rady ,maz pomaga jak moze ,ale z aduzo nei moze bo pni tylko mama i mama
uciekam spac nie wiem kiedy znoiwu zajrze
wybaczcie mi musz echyba jakos przczekac ten okres
pozdrawiam

reklama
Do góry