reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam

Agatulka w stanach jest już szósty sezon:tak:

Miloku
trzymaj się kochana i nie daj się powiem ci że czasami tez mi się chce wyć ze zmęczenia:-( poszłam spać o 1 o 2 karmiła o 3 zasnęłam:confused2: o 5 znów karmienie o 6 zasnełam N przyszła do nas o 8:confused2: i tyle mojego spania:wściekła/y:

Madzikm
ospa wykluwa się długo

Blu
już w pracy z górki co:confused: odpoczniesz troszkę w domku:tak:

Witam

Agatulka w stanach jest już szósty sezon:tak:

Miloku
trzymaj się kochana i nie daj się powiem ci że czasami tez mi się chce wyć ze zmęczenia:-( poszłam spać o 1 o 2 karmiła o 3 zasnęłam:confused2: o 5 znów karmienie o 6 zasnełam N przyszła do nas o 8:confused2: i tyle mojego spania:wściekła/y:

Madzikm
ospa wykluwa się długo

Blu
już w pracy z górki co:confused: odpoczniesz troszkę w domku:tak:

czyli jest coś dalej heheh to już mi lżej

cześć kobietki:* Milego dnia wam życzymy ;-)

dzień dobry dzień dobry

Hello :-).

W końcu jakieś słonko się przebiło przez chmury...

Już odliczam dni :-D

tak potwierdzam zaa oknem pogoda jak w pazdzierniku ehehhe a nie pod koniec listopada
ciekawe kiedy zima najdzie i czy zabije te wirusy okropne
mały mnei maltretuje kolejny dzień bajką czeską sąsiedzi łomatko ta muzyczka mnei juz rozbraja więc w tle mam radio:pP
chyba czas zabrać się za sprzatanie do 14 mam czas obiad mus zrobic dziś taka niby sałatka makaron z kurczakiem w sosiku

Blu nie dziwie się:-D

czekamy jak Majka wstanie, zje i uciekamy na spacer:tak:
muszę jeszcze gdzieś po drodze dopaść szczypiorek:tak: bo w szpitalu zaserwowali na śniadanko pastę jajeczną tak pyszną że szok:szok: a przepis prosty jaka ugotowane na twardo zmiksowane na pakę plus sól i szczypiorek :tak: pycha:-)

Blu nie dziwie się:-D

czekamy jak Majka wstanie, zje i uciekamy na spacer:tak:
muszę jeszcze gdzieś po drodze dopaść szczypiorek:tak: bo w szpitalu zaserwowali na śniadanko pastę jajeczną tak pyszną że szok:szok: a przepis prosty jaka ugotowane na twardo zmiksowane na pakę plus sól i szczypiorek :tak: pycha:-)

heheh u nas to najlepsza potrawaaa jest dodaje starty ser jeszcze jesc smaczna
a jak chcesz oddaj puszkę tuńczyka odsączonego też polecammmm

licznik mi wymienili bo prądu niby nie zuzylism nic hehhe więc wymienili czekać jaki wymyślą rachunek bo obecnie mam 5 kwitów po 10 zł aż :szok::szok:

Heloł :-p

Madzik - i jak tam Zoska?

my juz mamy poobiadkowane :-p spagetti na szybkiego i na to serek starty :tak:;-)...nic mi sie nie chce ,a dzisiaj jeszcze do pracy ide :confused2:

hej,
my dziś obiad po polsku - ruskie pierogi:-D zrobiłam dosłownie 25 dopóki Misia spała po spacerze. Ignaś wtrynił 5. Dziś został w domu, bo troche ma katar, nie wiem ja tam sie boje tej grypy, zwłaszcza jakby dzieci miały zachorować:eek:

reklama
Do góry