reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej

Roksi - stawiam sie na bacznosc :rofl2:

dopiero dzis mam wolne :confused2: ostatnio non stop do pracy chodzic musze :cool: i wtedy jakos weny do pisania brak :zawstydzona/y:

My dzisiaj wieczorkiem wybywamy do znajomych :tak:

hej!

roksi duża buźka za to opierdzielenie, kocham Cię:-D ubawiłam się:-D
Jak często je Majeczka w nocy? te pobudki są najgorsze:dry: a na leżąco/śpiąco Ci nie lepiej?
Czy Ty też tak masz: porządek w domu =porządek w życiu? mi od razu łatwiej funkcjonować jak czysto jest.

ewelina dobra niania to prawdziwy skarb!
my wieczorem...jedziemy na zakupy, ale atrakcja:-p

Dzień Dobry:tak:

roksi duża buźka za to opierdzielenie, kocham Cię:-D ubawiłam się:-D
Jak często je Majeczka w nocy? te pobudki są najgorsze:dry: a na leżąco/śpiąco Ci nie lepiej?
Czy Ty też tak masz: porządek w domu =porządek w życiu? mi od razu łatwiej funkcjonować jak czysto jest.
Madzikm w nocy karmię na leżąco ale boję się zasnąć bo N może przyjść w nocy i niechcący pakując się do łóżka może przygnieść M:confused2: dziś M przespała karmienie ale to o 23:confused2: a z porządkiem jest tak jak piszesz:tak: jak mam czysto w mieszkanku to aż mam lepszy humor i samopoczucie:tak: najgorsze jest jak szukam czegoś i nie jest na swoim miejscu po co mam się denerwować i stresować wolę mieć porządek:tak:
hej, roksi...
a nie mam weny ostatnio kochanie/....
fajnie macie z nianiami ;-)
Magda czasami tak jest że siedzi się przed kompem i nie wiadomo co napisać;-)

Witam z rana ale pokimałam zuza mni obudziła a męska czśc rodziny jeszcze śpi :szok::szok:

Roksi ja tz mam napady sprzatania traz cos mi ucikły hehh al porzadek musi być inspirowały mnie często te babki z "porządek musi być" oraz "Amfija "-Perfekcyjna Pani Domu

my wczoraj wieczorem u teściów na kolacjo-imprezie bylismy mama wróciła ledwo żywa i padła trupem heheh

Magda oby gorszy humor poszedł sobie w siną dall

Sopana to wspólczuje nie przespanej nocy aahh te małe szkraby
ale koleżanki babci sie trafiły zarobicie sobie :)))

Sandi a ja ciagl na popołudnie chyba mi taka dziwna zmianę przypisali w ponidziałek 1 raz na 9 ide do pracy a potm ciagle na 15 ale w domu co nieco zrobię gorzej że z maluchami nie widzę się zbytnio

Dzień Dobry:tak:

Madzikm w nocy karmię na leżąco ale boję się zasnąć bo N może przyjść w nocy i niechcący pakując się do łóżka może przygnieść M:confused2: dziś M przespała karmienie ale to o 23:confused2: a z porządkiem jest tak jak piszesz:tak: jak mam czysto w mieszkanku to aż mam lepszy humor i samopoczucie:tak: najgorsze jest jak szukam czegoś i nie jest na swoim miejscu po co mam się denerwować i stresować wolę mieć porządek:tak:

Magda czasami tak jest że siedzi się przed kompem i nie wiadomo co napisać;-)

nooo właśnie, roksi, a zwłaszcza jak się nie ma doswiadczenia w omawianym temacie :-D
agatulka, ja nie mam złego humorku ;-) po prostu nie ma weny...
a co do porządków, to pamiętam, jak jeszcze mieszkałam z rodzicami, jako małolata, powiedzmy, to często nachodziła mnie ochotka na porządki późno w nocy, i potem w soboty odsypiałam hyhyhyhyhy

hej

a ja się biorę za prasowanie, bo nie mogę tego zostawić na tydzień, bo i tak nie będę miała kiedy tego zrobić:eek:, a wczoraj leniuchowalismy cały dzień:szok:, drzemaka razem z Piotrusiem, zabawy, wieczorem kolacyjka z winkiem:rolleyes:, a dziś się trzeba przygotować do pracy:confused2:

Madzik, a ospa się pojawiła, czy nie? u kuzynów Piotrusia, z którymi się bawił dzień przed wysypką, jeszcze po 2-ch tygodniach się nie pojawiła:no:, ten tydzień będzie decydujący:szok::sorry:

Roksi debiutantki nie opierdzieliłaś:no::rofl2:, a też nam się zapodziała

miłej niedzieli;-)

reklama
Ignaś je buraczki:szok: aż trudno uwierzyć... i jeszcze mówi, "mi smakuje buraczka":-) do tego ryż i gulasz z mięsa mielonego na obiadek:-) a zaraz idziemy odpoczywać, chociaż nie liczę na to, że którekolwiek zaśnie...

Do góry