fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Asienka, właśnie duuużo szczęścia na pewno się przyda w szukaniu pracy. Różnie się ludziom w życiu układa i nie zawsze jest to po ich myśli...
Sawi, w szoku byłam jak mi młoda powiedziała, że o religię spytali i o zwierzę
jacyś powaleni ludzie ot moje zdanie na ten temat. Wybacz nie jestem kato nie przyjmuję księdza ;-).
Sawi, w szoku byłam jak mi młoda powiedziała, że o religię spytali i o zwierzę
jacyś powaleni ludzie ot moje zdanie na ten temat. Wybacz nie jestem kato nie przyjmuję księdza ;-).
widziałaś tą reklamę?
bo nie mół nacieszyć sie tata to potem brzuszek bo bolał bo zjadł ogórka konserwowego(tak myślę że to od tego),następnie płakał o 3 tylko ja mogłam go dotknąć i musiałam wziąść go na ręce i chodzić bo wył dosłownie...a jak sie wreszcie uspokoił to obejrzał z 15 minut z tata bajki potem chciał iść do siebie do łóżka , poszedł położył go a on zasnął.Ale dziś kupki nie może zrobić i pokazywał że go ten brzuszek boli
oczywiscie są wyjatki ale to "igła w stogu siana"
. Można by było ale nie ma teraz nikt nie ma czasu na łażenie po sądach, szkoda czasu i funduszy bo sprawa musiała by być założona przez nią. Najlepiej jak by to był pozew zbiorowy wszystkich osób i koszty sprawy podzielone by były na wszystkich. Takie sranie po krzakach
. Ach już wiem skąd Cię kojarzę. Dziecię Twoje z listopada 2009 jest prawda?
ale boje sie że jak ja zaczne szukać pracy to będą sie ot o pytać i zobaczymy jak zareaguje...