reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Posprzatałam mieszkanko... własnie podłogi sobie schnął:tak:
Olo padł o 22:szok: myslałam ze zasnie grubo po 23 ale widocznie osłabiony jest...

Lena fajne butki:tak:
fanta zazdraszczam ciotki:-D Olo nie ma takiej :no: ale za to ma wujka do zabawy:-D hehe Olkowi juz lepiej z brzuszkiem:tak: w zasadzie tylko rano go tak meczyło... i sie zastanawiam co mu zaszkodziło:crazy: wszystko swiezutkie jadł... O tak przydadza sie na badaniach kciuki i wszelkie zyczenia powodzenia!:tak: ale do szpitala kładziemy sie w przyszłym tyg bo i tak na weekend nie ma co- strata czasu... Jutro ide tylko po dokument ubezpieczenia to zajde sobie do moich dziewczyn i sie dowiem co nieco o kardiologi (choc w sumie oddział znam dobrze bo miałam tam praktyki przez pól roku).
aguska jak tu pusto było bez Ciebie kochana! Teskniłam bardzo! :-D Serialu nie znam... dalej lecimy bez tv:confused2:

reklama
Właśnie skończyłam bebrać się w ziemi:tak:. Poprzesadzałam kwiaty, które już wyłaziły z donicy i sansi, która lada dzień korzeniami rozerwała by donicę:szok:. A jako wisienka na torcie wsadziłam nowiuśki nabytek:-D!!!!!!!! Pięknego skrzydłokwiata Picasso! Juuuuupiiiiiiiiii:-D:-D:-D:-D!!!! Mam nadzieję, że będzie ładnie współpracował :evil:he he

Starszak został jeszcze u dziadków, więc jesteśmy sami z malutkim. Jutro będzie trzeba po niego pojechać.

dzień dobry :)
Karolcia faktycznie o tej godzinie kwiatki przesadzać, że Ci się chciało :-)

ja z rana zabrałam się za sprzątanie jak narazie udało mi się sypialnie sprzątnąć i pokoim małej ogarnąć, Ola bawi się samochodem który należał kilkanaście lat temu do jej tatusia teraz Ola sprawdza po co otwierają drzwiczki i klapa przednia więc idę dalej sprzątać bo nie wiem ile jeszcze czasu auto będzie ją interesowało.

Krolcia na prawdę chyba spać nie mogłaś:-D ale ile przyjemności pewnie miałaś przy przesadzaniu;-):-D
Różyczka &&&&& za badanie;-):tak:a jak sie położycie do szpitala to na ile dni?oby Oluś już dał spokojnie wykonać badanko i oby było wszystko ok;-)

U nas za oknem ponuro i tylko 16 stopni:eek:
kawke właśnie popijam mały wcina serek i ogląda bajeczkę:-)

Hejka!
Matko wstałam zakręcona jak słoik, siorbię kawę. W sumie to sąsiedzi mnie obudzili, bo tłukli się na klatce, a raczej baba lała chłopa :-D. Masakra. Pogoda nie nastraja ale póki co się nie chmurzy stopni mam 12.
Dziś w planach obiadek <nie mam pojęcia jaki> choć smaka mam na rosół, do rossmana muszę się wybrać, bo planuję Dudka zdjęcia wywołać chociaż ze 2 no może więcej :-D.
Młody od rana jeść nie ma ochoty ale lizaka, to wcina :confused2:.
Aguska, młody ma same ciotki, a wujków aż dwóch :-p. W sumie to najbliższy jest jeden, a drugi to kuzyn mojego T.
Różyczk@, dobrze, że Olkowi już lepiej :tak:.
Krolcia, normalnie jak kret po nocach ryjesz w ziemi :-D. Pykniesz fotę tego kwiatka? Bo okropnie ciekawa jestem :tak:.
Elfie, no kurczę zazdroszczę werwy z samego rana :-), moja jeszcze śpi.

Witam:)
U mnie przyjemnie chłodno:-D rano mielismy 15 stopni teraz jest juz cieplej i bardzo słonecznie. Zaraz mykamy na wywiad do szpitala.
aguska kochana no nie wiem ile nas potrzymaja... mam nadzieje ze nie dłuzej jak 3 dni :tak: Holter trwa 24 wiec juz masz dwa dni i reszta badan... okaze sie:tak:
fanta a moj chodz i od rana mambe woła:confused2: a jajecznice tylko skubnął. Ale ja wredna jestem i dam mu mamabe jak zje porzadnie posiłek! hehe
elfi ja sobie wczoraj posprzatałam:tak: dzis mamtylko kuchnie do ogarniecia!

ja wczoraj tez spac nie mogłam... godzina 1 rano siedze sobie przy kompie (gram hehe) a tu nale ciemno! Pradu brakło na cały osiedlu coemno jak w du... u murzyna... I poszłam spac z musu...

Mykam!
Do poznej laseczki!

Aguska, a ryżu mu nie dawałaś czy warzyw? Mój uwielbia i mógł by jeść same warzywa, z mięsa, to tylko parówki i mielone, reszta go w zęby kuje :eek:. Wczoraj rybkę dziabną kilka razy ale wolał ziemniaczory :confused2: dziwne jest to moje dziecię :-D.
Różyczk@, nie lubię spać z musu :-D prąd chyba specjalnie wyłączyli, bo wiedzieli, że siedzisz :-D:-D;-). Miłego i spokojnego dnia kochana

reklama
Hejka
I ja kawkę siorbię.

Każda pora dobra na chwilę relaksu, po za tym mądrale spróbujcie przesadzać rośliny w towarzystwie ciekawskiego malucha! Sprzątania pewnie by było co niemiara! he he:-D:-D:-D Cała kuchnia byłaby zassssrana!

Różyczko trzymam kciuki, żeby Wam się udało te badania tym razem zrobić.

Mój już butlę mleka wciągnął i bułeczkę.

Do góry