reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wróciliśmy.
Kapcie zakupione.Lolo super w nich wygląda.Mieliśmy sczęście bo była ostatnia para akurat 24:-D:-D
u nas cieplutko, słoneczko przygrzewa miodzie...
Aluśka poczta doszła????
Iiwka sliczny Kacperek:-D:-DNo i jaki silny.

My też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy:tak::tak::tak:
Teraz tylko muszę po niedzieli wyciągnąć M do innego meblowego pooglądać regaliki, bo tutaj niestety nic ciekawego nie było:tak::tak:

Iiwka super masz synusia:-) A jaki sprytny wstaje jak stary:-)
Madźka ja wiem ze to nie jest łatwe przestawić dziecko:-) Mój pije butle więc jest łatwiej:-) Ale też pół godziny pije:no: aż czasem ja zasypiam:-D
Michał mnie dziś załatwił jak wychodziliśmy do sklepu:-( Wylał całe Martini na podłogę i siedział w tym i cały mokry był:angry: Myśłałam że zatłukę go... Na werandzie miał czekac aż ubiorę Wojtasa no i poczekał cały mokry smród w cąłym domu:wściekła/y::wściekła/y: Wytarłam to już hchyba ze 3 razy ale dalej wali:-( Ochyda w takich chwilach wolałabym nie mieć dzieci:-D:-D
Anaconda super ze wyrko zakupiłaś:-) Jak już będziesz je miała to daj foteczkę:-)

Naczynia w szafkach,pranie rozwieszone,biszkopt upieczony,w między czasie była sąsiadka na torciku i babcia kumpeli,która przylatuje w czwartek z Anglii,żeby jej PIT-a rozliczyć(jeszcze zarobiłam:tak:,ale cicho;-)) a bąble dostali po czekoladzie.Na obiad kluchy z truskawkami.

reklama
Widać że małemu się podoba to szperanie:tak::tak::tak:
Ja to wiązałam szafki sznurkami albo zalepiałam taśmą do pakowania i w ten sposób Maja nie miała w zwyczaju niczego otwierać

Do góry