Małagosiunia21
Witam
Robi Ci pożądki:-) Bo widać tam jeszcze nie posprzątałaś:-) hihihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Robi Ci pożądki:-) Bo widać tam jeszcze nie posprzątałaś:-) hihihi

anaconda super że już łóżeczko kupione;-) do wtorku szybko zleciMy też już wróciłyśmy, wkurzyłam się i sama z małą pojechałam do meblowego i kupiłam Mai łóżko, przywiozą dopiero we wtorek bo nie było takiego wzoru który ja chciałam, ale najważniejsze że już mam to z głowy
Teraz tylko muszę po niedzieli wyciągnąć M do innego meblowego pooglądać regaliki, bo tutaj niestety nic ciekawego nie było![]()

Madźka wielki dzięki ;-):-)Aluśka, tu sobie poczytaj szczepienia.pl - Haemophilus influenzae typu b (Hib)
Bodzinka niunia dziękuję za "komplementa"Aluśka Amanda jest tak śliczna,że robirnie z taką modelką scrapek to sama przyjemnośc:-):-):-)
Jeszcze, któraś reflektuje??? Fotki na meila malinka0@amorki.pl
Lolo w noeyk kaciach,24 i nie ma dużo luzu![]()

i dobrze chyba mu się w nich biega co ?

:-);-)....sweet....
Przyszlim do domu, to ja szybko zupę zrobiłam, zjedliśmy i dawaj w trasę. Adrianek postanowił że dziś pojeżdzi na nowej hulajnodze. Madzia momentalnie zasnęła w wózku. Godzinkę pojeżdziliśmy i do domciu. Na dziś wystarczy. Ciekawe ile mała jeszcze pośpi
A synio wybrał czapkę
Nie było z potworami ale na szczęści miała pani czarną no i taką chciał. Kurcze jak ja sobie pomyślę że miałam 13 lat jak zaczęłam w miarę sama ciuchy sobie wybierac, a ten ledwo 4 skończył i już ma swoje zdanie. O Madzi to nie wspomnę bo to dziewucha to pewno jeszcze gorzej będzie
Ech.... Rozbestwiło się dzieciarnię

Bosiu jak ja pomyślę ile mam roboty a ile mam zapału

Pipsztyk w szufladach superancki