reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc wam
u mnie w koncu snieg stopnial,pada teraz lekki deszcz,,i cieplo
ja dzisiaj malo zajce,bylam na miescie,kupilam sobie spodnie,bluzke,kamizelke,bluzke....noo a co...hmm.
teraz ja robie fasolke po bretonsku,a maly bedzie na kompie baje ogladal,,
wpadne potem
ide gotowac obiada tez i sprzatac,tzn zamiatac i myc podlogi,,u mnie remont tej klatki i syf mam w domu,,szok,
naraa

reklama
wrócilim:tak::tak: trochę się zmartwiłam bo Młody od 14 stycznia tylko 350 g przybrał i teraz 6,350 waży:-(ale najada się skubaniec i głodny nie chodzi...jak to z Waszymi piersiówkowymi dzieciakami było??

soczki mamy wprowadzić dopiero za tydzień a tak za 3-4 tygodnie - pierwsze zupki. A od kiedy gluten zaczęłyście maluchom podawać??

No zgralim zdjęcia ze spacerkowania i Adrianek je zescrapkował:tak: A oto efekty:
16202013099.jpg

16191913098.jpg

och te moje dziecie niedługo mnie z kompika wygryzie:-D

nono sikoreckza lae zdolniacha z niego,,fjane foty...

Madxka skoro sie najada to jest dobrze,widocznie mu tyle wystarcza...

reklama
Michał sie do cycka dobiera:D:D:D MAm takż bluzkę z wycięciem na piersiach w takie kułeczko a Michał podchodzi i wkłada tam łapki:-D:-D Ale sie naśmiałam:-D:-D
Sikoreczka super fotosy:-)
Ewka no to masz przekichane z remontem klatki:-(
Anaconda Michał to żadnej surówki nie ruszy więc nie martw się:-) Dziś za to zjadł cały talerz pomidorówki. Siostra przyniosła dla niego:-)

Do góry