reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta, z tego co mi wiadomo, to mimo otwartych granic każdy musi posiadać jakiś dokument tożsamości. Oliwka ma dowód i teraz jeszcze będziemy robić paszport. I powiem Ci, że czasem ludzie nie chcą wierzyć, że dowód dla takiego małego dziecka wygląda identycznie jak dorosłego (nie ma tylko podpisu i ważny jest 5 lat, a nie 10). Koszt to nie jest tragedia - 30 zeta. I według mnie warto coś takiego dziecku wyrobić ;-)
Olkowi wyrobiliśmy dowód i paszport,bo na paszport wcześniej złożyłam kwity,ale czekac trzeba było 1,5 m-ca,to na drugi dzień złożyłam na dowód i 3 dni przed wyjazdem mieliśmy plastika:tak:.
Znowu mało co zawału nie dostałam:angry::angry:,Olek przebiegł przez ulicę sam.Jula od 14-ej morzy i po spacerze do przedszkola i zakupach w Lidlu nie ma ochoty na spanie.
Się pochwalimy,Julek zrobił pierwszy kroczek:tak:.

reklama
Olkowi wyrobiliśmy dowód i paszport,bo na paszport wcześniej złożyłam kwity,ale czekac trzeba było 1,5 m-ca,to na drugi dzień złożyłam na dowód i 3 dni przed wyjazdem mieliśmy plastika:tak:.
Znowu mało co zawału nie dostałam:angry::angry:,Olek przebiegł przez ulicę sam.Jula od 14-ej morzy i po spacerze do przedszkola i zakupach w Lidlu nie ma ochoty na spanie.
Się pochwalimy,Julek zrobił pierwszy kroczek:tak:.

no ja sie tego obawiam od wrzesnia tzn dokładnie przechodzenia przez ulice uciekania bo do miasta dużego się przenosimy a tu to takie małe osiedle heheh wiec mniejszy strach i mniejszy ruch uliczny jest

Julek zrobił pierwszy kroczek:tak:.
GRATKI
Bezu.bmp

Bodzia niezła modelka z ciebie:tak::tak:
Marta1981 gratulacje dla syneczka, no teraz to ci się zacznie
A ja spadam spać bo zmęczona jakaś jestem po tym całym dniu na świeżym powietrzu i na dodatek babka mi powiedziała że jutro ma padać:no::no::no:
A więc kolorowych snów:tak::-):-D

Dziś mnie dopadło PPD i PPP do tego piękna pogoda i zabrakło czasu na BB:zawstydzona/y: Teraz pomykam się kompac, bo jutro rano jedziemy na targ po resztę ubrań na niedzielę:tak: Madzie chyba szczepionka dzisiejsza męczy:-( Co chwila płacze przez sen:-(
Dobranoc dziewczynki;-)

reklama
Ja znów witam rannie:-D
Moje maleństwo wczoraj padło o 19:szok:A dzis od rana biega i ciąga mnie do drzwi:laugh2::laugh2::laugh2:Zaraz kończe sprzątanie i zobaczymy co potem...

Do góry